سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین

هشدار بایدن در مورد شکست احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در پنسیلوانیا هشدار داد شکست احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات میان دوره‌ای، دهه‌ها عواقب برای مردم این کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که به همراه هم حزبی دیگر و رئیس جمهور سابق یعنی باراک اوباما به پنسیلوانیا رفته تا با سخنرانی در این شهر رای دهندگان را به رای دادن به «جان فترمن» مشاور دموکرات فرماندار این شهر تشویق کند، هشدار داد که اگر دموکرات‌ها درانتخابات میان دوره‌ای شکست بخورند، عواقب این شکست برای دهه‌ها گریبان مردم آمریکا را خواهد گرفت.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نیز با سفر به همین ایالت، در جمع جمهوری خواهان، پیروزی سراسری حزبش در این ایالت را پیش بینی کرد و رای دهندگان آمریکایی را به رای دادن به دکتر «مهمت آز» به عنوان نماینده جمهوری خواهان پنسیلوانیا تشویق کرد.

براساس گزارش رویترز، بایدن همچنین در جمع طرفداران دموکرات در دانشگاه تمپل در فیلادلفیا اظهار کرد این انتخابات یکی از مهم ترین انتخابات‌های زندگی ماست و نتیجه آن می‌تواند کشور را برای دهه‌ها تحت تاثیر قرار دهد و قدرت شکل دادن به این نتیجه در دستان ماست. این انتخابی بین دو دیدگاه بسیار متفاوت در آمریکاست.

ترامپ نیز دریک گردهمایی انتخاباتی در شهر پیتسبورگ گفت: اگر می خواهید روند تخریب کشور را متوقف کنید و بعد از این سه شنبه رویای آمریکایی‌ها را محقق کنید، باید به شکلی گسترده به جمهوری خواهان رای دهید.

دونالد ترامپ که براساس اطلاعات منابعی قرار است پس از انتخابات میان دوره‌ای، برای سومین بار برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا اعلام نامزدی کند، در این سخنرانی همچنان به عقیده خود مبنی بر تقلب گسترده در انتخابات 2020 تاکید و اظهار کرد ما بار دیگر به آن کاخ زیبا بر می‌گردیم.

باراک اوباما نیز در جمع طرفداران دموکرات در شهر پیتسبورگ هشدار داد که حمله سیاسی هفته گذشته به پائول پلوسی همسر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، نتیجه لفاظی‌های تنفر آمیز است. عادت ما در بدجلوه دادن مخالفان سیاسی، فضای خطرناکی را به وجود آورده است.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا قرار است روز 8 نوامبر (17 آبان) برگزار شود؛ انتخاباتی که نظرسنجی‌ها احتمال پیروزی جمهوری‌خواهان در آن را به دلیل نارضایتی‌های رأی‌دهندگان از وضعیت اقتصادی محتمل می‌دانند.

البته در مجلس نمایندگان آمریکا چشم‌اندازها برای پیروزی جمهوری‌خواهان روشن‌‌تر از مجلس سنا است. در سنا، 100 کرسی موجود در حال حاضر به صورت 50-50 میان جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها تقسیم شده، اما با توجه به آنکه رأی تساوی‌شکن از آن معاون رئیس‌جمهور است که در حال حاضر دموکرات است اکثریت این مجلس تاکنون به نوعی در دست دموکرات‌ها است.

در انتخابات میان‌دوره‌ای که معمولاً به عنوان همه‌پرسی برای عملکرد رئیس‌جمهور مستقر و حزب او قلمداد می‌شود تمامی 435 کرسی مجلس نمایندگان و 35 کرسی از 100 کرسی سنا به رأی گذاشته می‌شوند. در قانون اساسی آمریکا دوران حضور هر قانونگذار مجلس نمایندگان دو سال و قانونگذاران سنا 6 سال تعیین شده است. در سنا، دوره نمایندگی یک سوم سناتورها هر دو سال به پایان می‌رسد و بنابراین، سرنوشت یک سوم کرسی‌ها باید در انتخابات میان‌دوره‌ای مشخص شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر