المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

موضوع گفت‌وگوی ولیعهد بحرین با پاپ چه بود؟

موضوع گفت‌وگوی ولیعهد بحرین با پاپ چه بود؟ جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین محتوای گفت وگوی پاپ فرانسیس با ولیعهد بحرین را فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین محتوای گفت وگوی «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان با «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد و نخست وزیر بحرین را فاش کرد.

به گزارش منامه پست، جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاپ فرانسیس در گفت‌و‌گو با سلمان بن حمد آل خلیفه از رویدادهای سال 2011 و پیامدهای آن و اقدامات مقامات بحرینی صحبت کرد. پاپ در این دیدار خواستار اقدامات عملی از سوی رژیم بحرین برای جبران پیامدهای سیاسی، حقوقی و امنیتی آن بحران شد.

براساس این بیانیه، پاپ فرانسیس بر ضرورت پایان دادن به تبعیض مذهبی و اجرای عدالت و عمل به انصاف در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

وی همچنین به شکل مفصل درباره پرونده زندانیان، تبعید شدگان و محکومین به اعدام صحبت کرد و از رژیم آل خلیفه خواست این پرونده‌ها را به گونه‌ای حل و فصل کند که شهروندان احساس امنیت و اطمینان کنند.

جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین تاکید کرد: پاپ خواستار برخورداری شهروندان بحرینی از امنیت، آرامش شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: گفت وگوی پاپ با حمد بن عیسی آل خلیفه درباره بحران موجود میان شهروندان و دولت بحرین، عمیق تر و صریح تر بوده است.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان 12 آبان برای حضور در همایش «بحرین برای گفت‌وگو» وارد این کشور شد.

پاپ پس از ورود به بحرین در نخستین سفر خود به این کشور خواستار احترام به حقوق بشر و آزادی دینی و بهبود شرایط زندگی میلیون‌ها کارگر در منطقه خلیج فارس شد. وی در دیدار با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین و مسئولان این کشور درباره احترام و تسامح و آزادی دینی در قانون اساسی بحرین سخن گفت.

همایش بحرین برای گفت‌وگو با شعار «شرق و غرب برای همزیستی انسانی» 12 آبان در مرکز فرهنگی «عیسی» در منامه، پایتخت بحرین افتتاح شد و رهبران ادیان و مذاهب، اندیشمندان و شخصیت‌های فرهنگی برجسته از کشورهای مختلف جهان در آن حضور یافتند.

این کنفرانس در سایه انتقادهای گسترده برگزار شد و گروه‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر از پاپ درخواست کردند تا درباره اقدامات حکومت بحرین علیه شیعیان، فعالان سیاسی و منتقدان واکنش نشان دهد.

این نشست در حالی برگزار شد که رژیم آل‌خلیفه سال‌هاست شیعیان را تحت فشار قرار داده است و اجازه برگزاری آزادانه مناسک و شعائر مذهبی را به آنها نمی‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار