آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود

جزییات تامین مسکن برای خانواده های چند معلولی

جزییات تامین مسکن برای خانواده های چند معلولی به گفته سید صولت مرتضوی با توافقاتی که با نهاد‌های حمایتی صورت گرفته است، احداث مسکن خانواده‌های دارای چند معلول، تضمین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توافقاتی که با نهاد‌های حمایتی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام صورت گرفته است، احداث مسکن خانواده‌های دارای چند معلول، تضمین شده است. تعداد قابل توجهی واحد مسکونی احداث و به خانواده‌ها تقدیم شده و مابقی آن هر تعدادی که باشد به صورت چند جانبه با سازمان بهزیستی و این نهاد‌های حمایتی تامین می‌شود.

وی افزود: همچنین زمین واحد‌های مسکونی با منابعی، تامین و تجهیز و تکمیل خواهد شد. بازه زمانی آن خیلی زمان بر نیست. البته اینکه بگوییم مسکن هم‌زمان برای همه احداث می‌شود، اینطور نیست و به صورت سنواتی و با اولویت ساخته می‌شود. به نظر اگر تعداد افزایش نیابد، ظرف یک تا دو سال خانواده‌های دارای چند معلول، منازل مسکونی شان تامین خواهد شد.

مرتضوی افزود: در صورتی که تعداد خانوار‌های فاقد مسکن دارای چند معلول تحت پوشش بهزیستی، افزایش نیابد، آن‌ها ظرف دو سال آینده صاحب مسکن خواهند شد.

وی اضافه کرد: امروز با دانش روز بسیاری از نادانسته‌ها تبدیل به دانستنی‌ها شده و امکان پیشگیری و درمان در ابتدای کار وجود دارد. باید به این دو مقوله پرداخت، چون هزینه پیشگیری و درمان مقدماتی از هزینه‌های نگهداری به مراتب کمتر است.

وی ادامه داد: بخشی دیگری از جامعه هدف بهزیستی فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست هستند. کودکی که فرزند طلاق است، دوست دارد دست مهربانی پدر بر سرش کشیده شود و در آغوش مهربانی مادرش بزرگ شود. بی پدر ماندن و بی مادر ماندن قصه پرغصه‌ای است و فرزندان گاهی بر اثر حوادث و گاهی بر اثر ناملایمات اجتماعی بی سرپرست می‌شوند. به این فرزندان توجه کنید. سعی کنید نقش پدری و مادری را به کار بگیرید./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار