صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

تمدید طرح تقسیط جرایم رانندگی خودروهای توقیفی

رئیس مرکز جرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از تمدید طرح تقسیط تخلفات رانندگی خودروهای توقیفی خبرداد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ محمدحسن ابراهیم پور گفت: در راستای صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان، ‌امید آفرینی و ارتقاء سرمایه ملی اجتماعی طرح تقسیط تخلفات رانندگی خودرو‌های توقیفی که دارای شرایط ترخیص باشند تمدید شده و اجرای آن تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز به تمامی دفاتر پلیس +10، شعب اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی در استان‌ها و شهرستان‌های تابعه ابلاغ شده که تا اطلاع ثاتوی نسبت به تقسیط تخلفات و ترخیص خودرو‌های توقیفی اقدام کنند.

 ابراهیم پور درباره نرخ ترخیص وسایل نقلیه از پارکینگ‌ها نیز گفت: با رایزنی‌ها و پیگیری‌های انجام شده از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی بنا شد تا نرخ ترخیص وسایل نقلیه با نرخ سال 1394 که مصوب هئیت وزیران بود انجام خواهد شد.

به گفته رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا ماموران این پلیس شرایط را به گونه‌ای پیش‌بینی کرده‌اند که مالکان خودرو‌های توقیفی در پارکینگ‌ها با کمترین زحمت و با بالاترین سرعت نسبت به ترخیص خودرو‌های خود اقدام کنند.

پیش از این سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از وجود 18 هزار خودرو در پارکینگ خبر داده و گفته بود که طرح ترخیص خودرو‌های رسوبی با امکان قسط‌بندی جرائم ادامه دارد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار