المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

هشدار ایران به دولت‌های عضو شورای حکام

هشدار ایران به دولت‌های عضو شورای حکام سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی مستقر در وین در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به دولت‌های عضو شورای حکام درخصوص پرهیز از هرگونه تصمیم عجولانه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 17
کد خبر: ۱۵۹۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن نذیری اصل، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی مستقر در وین، در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی با موضوع ایران خطاب له نمایندگان کشورهای عضو ضمن تشریح مواضع کشورمان، نسبت به اتخاذ هرگونه تصمیم عجولانه از سوی این شورا هشدار داد.

نذیری در ابتدا ضمن ابراز ناامید کنندی از اینکه شورای حکام به جای اقدام بر اساس اساسنامه خود در کمک به صلح و امنیت بین المللی کمک کند، در حال بررسی یک موضوع ساختگی است، افزود: سه نشست اخیر شورای حکام توسط E۳ و ایالات متحده به منظور پیگیری منافع سیاسی محدود خود مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

وی همچنین ضمن ابراز تاسف از اینکه این دسته از کشورها عمداً مذاکرات جاری برای احیای برجام و همچنین همکاری ایران با آژانس را نادیده می گیرند، افزود: بدون تردید آنان در حال تلاشی سیستماتیک برای از بین بردن روندی می باشند که جامعه بین المللی بر روی آن سرمایه گذاری زیادی کرده است.

نماینده کشورمان ضمن تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای مسئول NPT همواره به تعهدات خود در چارچوب توافقنامه پادمان جامع (CSA) متعهد بوده و خواهد بود، افزود: مایه تاسف است که علیرغم همه تحولات مثبت و همکاری پایدار، همچنان رویکرد مغرضانه و مسیر تقابل از سوی برخی ادامه دارد.

نذیری در ادامه ضمن تشریح همکاری های ایران با آژانس درخصوص اجرای موافقتنامه جامع پادمان و رد برخی ادعاها و اتهاماتی که بر اساس اطلاعات جعلی مطرح شده اند، افزود: با این حال، جمهوری اسلامی به تمامی تعهدات خود پایبند می باشد و در تلاش برای رسیدگی به تمام سوالات آژانس به شیوه ای بسیار اساسی و همکاری، سنگ تمام گذاشته است.

وی همچنین با اشاره به تکرار اقدام اشتباه برخی از دولت ها در ارائه قطعنامه علیه کشورمان علیرغم تمام تعاملات ایران با آژانس، افزود: پذیرش قطعنامه غیر توافقی نه ایران را تشویق به فراتر رفتن از سطح بالای همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی می کند و نه آن را مجبور می نماید از مواضع اصلی خود دست بردارد. وی ضمن ابراز تاسف از اینکه حامیان قطعنامه دوباره همان مسیر اشتباه را طی می کنند، صدور آن را اقدامی نابخردانه از سوی E۳ و ایالات متحده دانست که به دنبال اعمال فشار سیاسی بیشتر بر ایران هستند.

نماینده کشورمان در پایان تاکید کرد که تعامل و همکاری ایران و آژانس در مسیر درستی قرار دارد و از شورای حکام انتظار می رود از این روند حمایت کند و در برابر هرگونه اقدام غیرسازنده و با انگیزه سیاسی بایستد. وی افزود: هرگونه تصمیم عجولانه نتیجه معکوس خواهد داشت که ضمن به تهدید انداختن یکپارچگی آژانس، تلاش های جمعی را در جهت اهداف مندرج در اساسنامه آژانس به خطر می اندازد./ میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار