توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

دیدار مقام ارشد دولت بایدن با رئیس‌جمهور چین

دیدار مقام ارشد دولت بایدن با رئیس‌جمهور چین کاخ سفید اعلام کرد که «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا با رئیس‌جمهور چین در حاشیه نشست «اَپِک» در تایلند دیدار کوتاهی برقرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از دیدار اخیر سران واشنگتن و پکن در حاشیه نشست گروه 20 در اندونزی، نفر دوم دولت جو بایدن هم با رئیس‌جمهور چین در تایلند دیدار کرد.

 

در حالی که تایلند میزبان نشست «اَپِک» است، دیدار «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا با «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین در حاشیه این اجلاس خبرساز شده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که معاون رئیس‌جمهور آمریکا در حاشیه نشست «اَپِک» با رئیس‌جمهور چین «دیداری کوتاه» برقرار کرد.

 

در بیانیه‌ کاخ سفید در توضیح این دیدار آمده است: «معاون رئیس‌جمهور (آمریکا) به پیامی کلیدی اشاره کرد که رئیس‌جمهور بایدن در دیدار 14 نوامبر خود با رئیس جمهور چین تاکید داشت (و آن اینکه) ما باید خطوط ارتباطی باز را حفظ کنیم تا رقابت بین کشورهایمان را مسئولانه مدیریت کنیم».

 

رسانه‌های دولتی چین خبر دیدار شی جین پینگ رئیس‌جمهور این کشور با کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا را تایید کردند.

 

دیدار شی و هریس در شرایطی انجام شد که رئیس‌جمهور چین و همتای آمریکایی بیست و سوم آبان ماه در حاشیه نشست گروه 20 در بالی اندونزی دیدار کرده بودند.

 

پیشتر شی گفته بود که دیدار با جو بایدن در اندونزی «سازنده و راهبردی» بود. به گفته رئیس‌جمهور چین، این دیدار اهمیت راهبری مهمی برای مرحله بعدی روابط چین و ایالات متحده داشت.

 

رئیس‌جمهور چین افزود: «امید وجود دارد که دو طرف (چین و آمریکا) درک متقابل را بیشتر تقویت کنند، سوء تفاهم و قضاوت نادرست را کاهش دهند و به طور مشترک روابط چین و ایالات متحده را برای بازگشت به مسیر سالم و با ثبات ارتقا دهند».

 

دیدارهای روسای جمهور چین و آمریکا و همچنین دیدار شی جین پینگ با کامالا هریس معاون جو بایدن در شرایطی انجام شده که تنش‍‌های پکن و واشنگتن بر سر مسائلی از قبیل تایوان همچنان ادامه دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار