سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

چه کسی دستور شلیک به کیان پیرفلک را صادر کرد؟

چه کسی دستور شلیک به کیان پیرفلک را صادر کرد؟ علی کریمی در صفحه اینستاگرام خود اقدام به بازنشر پیامی کرد که در آن از آشوب‌گران خواسته شده بود تا به خودروهای شخصی -که به آن مشکوک می‌شوند- حمله کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۵۹۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کیان پیرفلک» کودک 9 ساله اهل ایذه، شامگاه روز چهارشنه 25 آبان ماه 1401 در جریان اغتشاشات مسلحانه آشوب‌گران در این شهر، و بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.

 

این اتفاق در حالی رخ داد که به گفته شاهدان، این کودک به همراه خانواده‌اش در خودروی شخصی‌شان در حال عبور از محل آشوب بودند که به سمت ماشین آنها تیراندازی شده و این تیراندازی موجب شهادت کیان 9 ساله و مجروحیت پدرش می‌شود.

 

شهرستان ایذه در روزهای اخیر شاهد بروز برخی ناآرامی‌ها و آشوب‌ها توسط اغتشاشگران مسلح بوده است.

 

همزمان با این اتفاق، چند موتور سوار مسلح نیز با صورت‌های پوشیده شده اقدام به تیراندازی به افراد حاضر در خیابان کردند که در نتیجه آن، 7 نفر از هموطنان به شهادت رسیدند.

 

این آشوب‌ها در حالی صورت می‌گیرد که برخی چهره‌های شناخته شده در روزهای اخیر با اظهارنظرها و پیام‌های خود در فضای مجازی ضمن تحریک کردن مردم، افراد را به حضور در خیابان ها و انجام اقدامات تند تشویق کردند.

 

چه کسی دستور شلیک به کیان پیرفلک را صادر کرد؟

علی کریمی از جمله این افراد است که چند روز قبل در صفحه اینستاگرام خود، اظهارات یکی از اکانت‌های اصلی در تشویق مردم به اقدامات تروریستی و مسلحانه را باز نشر کرده که در آن مشخصا دستور حمله به خودروهای شخصی داده شده است.

 

واضح است که اینگونه اقدامات و اظهارنظرهای تحریک کننده، در شهرها و مناطق حساس چه تبعاتی دارد که قتل کودک 9 ماله تنها یک نمونه آن است.

 

پیشتر نیز گفته شد که کیان پیرفلک به همراه خانواده خود با «ماشین شخصی» در حال عبور از محل آشوب بودند که هدف تیراندازی قرار گرفتند.

چه کسی دستور شلیک به کیان پیرفلک را صادر کرد؟

تصویر خودرویی که کیان پیرفلک در آن مورد اصابت گلوله قرار گرفته است

 

این اکانت برانداز که علی کریمی اقدام به بازنشر پیام او کرده، پیش از این نیز با استقبال از قتل فجیع مامور نیروی انتظامی در کردستان، از آشوب‌گران خواسته بود تا اقدام به شناسایی مامورین انتظامی و برخورد مشابه با آنها کنند.

 

علی کریمی نیز که در جریان اغتشاشات اخیر، در استوری های خود اقدام به انتشار اخبار کذب کرده، یکی از اصلی‌ترین تحریک کنندگان برای آشوب در کشور است که پیش از این از ایران خارج و در امارات مستقر شد. علی کریمی پس از اخراج از امارات هم اکنون در کانادا به سر می‌برد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار