تیراندازی مرگبار در آمریکا با ۲۳ کشته و زخمی

در پی تیراندازی جمعی در کلرادو آمریکا، ۲۳ نفر هدف گلوله قرار گرفتند که ۵ نفر از آن‌ها کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ، در پی تیراندازی در باشگاه شبانه همجنس‌گرایان در شهر کلرادو اسپرینگز ایالت کلرادو، ۲۳ نفر هدف گلوله قرار گرفتند که ۵ نفر از آن‌ها کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند. 

 

به گزارش شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، پلیس کلرادو اسپرینگز ضمن تایید تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها، اعلام کرد یک نفر که تصور می‌شود عامل تیراندازی باشد در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برد و تحت درمان است. او مشخص نکرد که آیا این فرد هم در تعداد زخمی‌های این تیراندازی مرگبار محاسبه شده یا خیر. 

 

طبق این گزارش، پلیس از اظهارنظر درباره انگیزه احتمالی این تیراندازی جمعی خودداری کرد. به گزارش شبکه آمریکایی، ۱۱ آمبولانس بعد از دریافت تماس‌های متعدد به محل حادثه اعزام شدند.

 

پیش‌تر و در جدیدترین مورد از تیراندازی‌های جمعی در آمریکا، پلیس دانشگاه ویرجینیا (۱۳ نوامبر، ۲۲ آبان) اعلام کرد در پی تیراندازی در محوطه این دانشگاه سه نفر کشته و دو نفر زخمی شدند.

 

این تیراندازی خونین به دنبال مجموعه‌ای از تیراندازی‌های مرگبار در مدارس آمریکا صورت گرفت که به نوشته رویترز، فقط در سال جاری به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شده و به مباحث طولانی درباره کنترل سلاح در ایالات متحده دامن زده است. 

 

یکی از مرگبارترین تیراندازی‌ها در ماه مه رخ داد زمانی که یک مرد مسلح ۱۹ کودک و دو بزرگسال را یووالدی تگزاس کشت. در تیراندازی‌های شب هالووین در کانزاس سیتی و شیکاگو هم یک نفر کشته شد و حدود ۲۰ نفر زخمی شدند. 

 

 آزاد بودن خرید و فروش و حمل سلاح گرم در آمریکا هر هفته جان چند نفر را در این کشور می‌گیرد. مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد. در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است.

 

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است. درباره دلایل این موضوع تاکنون تحلیل‌های مختلفی ارائه شده اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته می‌شود. بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی (۴۸ درصد) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند./ فارس

ارسال نظر