درخواست برای تشدید تحریم‌ها علیه کره‌شمالی-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

درخواست برای تشدید تحریم‌ها علیه کره‌شمالی

کشور‌های عضو گروه ۷ دیروز یکشنبه به پرتاب موشک بالستیک بین قاره‌ای جدید کره شمالی واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، کشور‌های عضو گروه ۷ دیروز یکشنبه پرتاب موشک بالستیک بین قاره‌ای جدید توسط کره شمالی را "غیرمسئولانه" عنوان و محکوم کرده و از شورای امنیت سازمان ملل خواستند تدابیر مشخص جدیدی به منظور پایان دادن به آزمایش‌های موشکی کره شمالی اتخاذ کند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزرای امور خارجه گروه ۷ اعلام کردند پرتاب‌های مکرر موشک توسط کره شمالی علی رغم درخواست‌های جامعه جهانی برای صلح و ثبات، منطقه را هر چه بیشتر بی ثبات می‌کند.

 

به نظر می‌رسد موشکی که پیونگ یانگ روز جمعه آزمایش کرد جدید‌ترین نمونه موشک قاره پیمای این کشور است و برد آن می‌تواند تا قاره آمریکا نیز برسد.

 

بیانیه گروه ۷ خواهان یک پاسخ واحد و محکم از سوی جامعه جهانی از جمله ضرورت اتخاذ تدابیر مشخص از سوی شورای امنیت شده است.

 

گروه ۷ شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و آمریکاست. یک نماینده اتحادیه اروپا نیز به این بیانیه پیوست.

 

از ابتدای ماه نوامبر کره شمالی چندین موشک آزمایش گرده است از جمله موشک بالستیکی که روز جمعه آزمایش شد و در منطقه ویژه اقتصادی ژاپن فرود آمد.

 

خبرگزاری دولتی کره شمالی اعلام کرد موشک پرتاب شده، یک موشک بالستیک قاره پیما از نوع هواسونگ ۱۷ می‌باشد. کارشناسان نظامی به این موشک "موشک هیولا" می‌گویند.

 

شورای امنیت سازمان ملل تا کنون نزدیک به ۱۲ قطعنامه برای وضع تحریم علیه کره شمالی به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای و پرتاب موشک از سال ۲۰۰۶ تصویب کرده است.

 

بیانیه شورای امنیت درخواست‌هایی را که می‌گویند برنامه هسته‌ای کره شمالی باید امحا شود، تکرار کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر