بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

سردار فدوی: آمریکایی‌ها با وجود ۸۶ ناو جنگی در خلیج‌فارس، از منطقه فرار کردند

سردار فدوی: آمریکایی‌ها با وجود ۸۶ ناو جنگی در خلیج‌فارس، از منطقه فرار کردند جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: راهبرد شناور تندرو اصلی‌ترین راهبردی بود که می‌توانستیم در مقابل آمریکایی‌ها پیروز شویم و امروز آمریکایی‌ها با وجود اینکه ۸۶ ناو جنگی در خلیج‌فارس داشتند، از منطقه فرار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه ۳۰ آبان در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد.

 

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در این همایش گفت: حضرت امام خمینی‌ (ره) در سال ۴۲ عبارتی را گفتند به این مضمون که سربازان من در قنداق هستند و اثر وضعی در کلام امام وجود داشت و این سربازان از زمان دفاع مقدس و حتی امروز در میدان حضور دارند.

 

وی افزود: در اوایل انقلاب بلافاصله دشمنی‌ها بروز پیدا کرد و بهمن ۵۷ به انقلاب حمله کردند و فرصتی برای سازماندهی و آموزش و تسلیح نیروها نبود. رزمندگان بسیج و سپاه در زمان جنگ آموزش ندیده بودند ولی وقتی ندای امام به گوش رسید در حین جنگ و در زمان انجام تکلیف آموزش دیدند.

 

فدوی تصریح کرد: سپاه بعد از پیروی انقلاب اسلامی توسط ولی خدا تشکیل شد. روز ۸ اسفند سال ۶۵ اوج عملیات کربلای ۵ جلسه‌ای برقرار شد که به سپاه گفتند به دریا برو زیرا گفته بودند که جنگ غالب و مغلوب ندارد. در هیچ جای دنیا کسی جرات و توان طراحی عملیاتی چون والفجر ۸ را نداشت اما سپاه توانست از رود اروند عبور کند. ما از ۱۰۵ تیپ عراق اسیر داشتیم و بسیاری شان کشته و زخمی داشت و در اینجا مشخص شد که جنگ غالب و مغلوب دارد ولی غالب آن عراق نیست.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: در سال ۶۵ آمریکایی‌ها به طور مستقیم وارد جنگ شدند و به عراقی‌ها گفتند شما ایران را از دریا مورد حمله قرار دهید و ما هم ایران را می‌زنیم طوری که ایران نتواند دفاع کند. در زمان جنگ صادرات نفت ما تا حدود ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد و از طرفی همه واردات ما را می‌زدند.

 

فدوی بیان کرد: ما امروز هم شرایطی مانند دفاع مقدس را شاهد هستیم. در این جنگ نفوذی‌ها و خبیثانی از داخل کشور، کمک کار آمریکایی شدند که اتفاقاتی در داخل رخ داد.

 

وی افزود: امروز بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه در کشور داریم که فقط در ۵۰۰ مدرسه شاهد تحرکاتی بودیم که در مقابل ۱۰۰ هزار مدرسه ناچیز است. برخی مسئولان به دنبال دستور شیطانی سند ۲۰۳۰ رفتند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: ما در داخل کشور حتی سیم خار دار هم نمی‌توانستیم تولید کنیم اما امروز توانسته‌ایم برخی تجهیزات نظامی خودمان را به قدرت‌های دنیا می‌فروشیم. برخی می‌گفتند نیازی به تولید ناو تندرو و کشتی نداریم و باید این تجهیزات را خریداری کنیم اما توانستیم قایق‌های تندرو تولید کنیم که آمریکایی اذعان کردند توان رویارویی با قایق‌های تندروی ایران نداریم.

 

وی ادامه داد: در زمان پیغمبر(ص) نیز با وجود اینکه فرماندهی از آن رسول خدا بود، شکست خورد چون نیروها به فرمان رسول خدا عمل نکردند. در زمان دفاع مقدس فرمانده گردان ها از دل گردان انتخاب میشد و دستور از بالا نبود.

 

فدوی گفت: در حوزه دریایی موشک های سطح به سطح را در سال ۶۴ ازچین خریداری کردیم و در همان زمان اراده کردیم تا موشک سازی را استارت بزنیم. راهبرد شناور تندرو اصلی ترین راهبردی بود که می‌توانستیم در مقابل آمریکایی‌ها پیروز شویم و امروز آمریکایی‌ها با وجود اینکه ۸۶ ناو جنگی در خلیج‌فارس داشتند، از منطقه فرار کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار