بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

سرنگون شدن 2 پهپاد در کریمه

فرماندار شهر«سواستوپل» در شبه جزیره کریمه سه شنبه شب به وقت تهران از فعال شدن یگان‌های پدافند هوایی منطقه و سرنگون شدن دو پهپاد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «رویترز»، فرماندارشهر سواستوپل از شلیک پدافند هوایی این شهر علیه ۲ پهپاد و سرنگون شدن آن‌ها خبر داد. شهر سواستوپل در کریمه سال ۲۰۱۴ ضمیمه روسیه شد.

بر اساس این گزارش، سواستوپل مقر ناوگان دریای سیاه روسیه است. روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی اخیر به این بندر در ماه اکتبر دانست و در پاسخ برای مدت کوتاهی مشارکت خود را در تسهیل صادرات غلات اوکراین از طریق دریای سیاه به حالت تعلیق درآورد.

وزارت دفاع روسیه در آن برهه اعلام کرد که اوکراین،‌ ۱۶ پهپاد را برای حمله به کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه ارسال کرد. طی این حمله، ردیاب‌های پروازی یک پهپاد جاسوسی آمریکا را بر فراز دریای سیاه در نزدیکی کریمه رهگیری کردند.

بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه تمامی پهپادهای ارتش اوکراین که برای هدف قرار گرفتن کشتی‌های روسیه اعزام شده بودند، منهدم شدند. برنامه‌ریزی برای حمله به کشتی‌های روسیه و آموزش نظامیان اوکراینی توسط نظامیان انگلیسی در شهر «اوچاکف» استان نیکولایف انجام گرفت.

در تحولی دیگر، «ایوان فیلیپوننکو» سخنگوی شبه‌نظامیان جمهوری لوهانسک روز سه‌شنبه گفت که ارتش اوکراین در درگیری‌ها با نیروهای این منطقه ۷۰ نفر از نیروهای خود را از دست داده است.

به گزارش خبرگزاری «تاس» سخنگوی شبه نظامیان لوهانسک گفت، در نتیجه عملیات نیروهای شبه‌نظامی، دشمن تلفات سنگینی را متحمل شد و ۷۰ نفر نظامی، ۳ تانک، ۵ نفربر زرهی خود را از دست داد.

روسیه در ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس دونتسک و لوهانسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، عملیات نظامی را در اوکراین آغاز و از آن زمان تاکید کرد که به دنبال نازی زدایی و خلع سلاح اوکراین و هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی است و به زیرساخت‌های غیرنظامی این کشور کاری ندارد. چندی پیش در چهار منطقه اوکراین شامل منطقه زاپوروژیا همه‌پرسی بر سر پیوستن به روسیه برگزار شد که اکثریت قاطع مردم این مناطق به این پیوستن رای مثبت دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار