چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

موشک‌های کره‌شمالی هر نقطه‌ای از خاک آمریکا را در تیررس دارند

نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی گفته‌اند، موشک‌های قاره‌پیمای کره شمالی می‌تواند هر نقطه‌ای در خاک آمریکا را هدف قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ، ارزیابی‌های نیروهای آمریکایی مستقر در کره‌جنوبی نشان می‌دهد که موشک بالستیک قاره‌پیمای «هواسونگ-15» کره‌شمالی می‌تواند هر نقطه‌ای در خاک آمریکا را هدف قرار دهد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «آناتولی»، بنا به ارزیابی‌های اولیه انجام گرفته،‌ موشک مذکور دارای بردی در حدود 12 هزار و 874 کیلومتر (معادل 8000 مایل) است.

 

بنا بر این گزارش، کره شمالی در تاریخ 29 نوامبر 2017 میلادی، یک فروند از این موشک را مورد آزمایش قرار داده بود.

طبق این ارزیابی که در نشریه «استراتژیک دایجست 2019» و از سوی فرماندهی نیروهای آمریکایی در کره‌جنوبی منتشر شده، کره‌شمالی همچنین دو نوع دیگر از موشک‌های قاره‌پیما موسوم به «هواسونگ 13» و هواسونگ 14» در اختیار دارد.

 

بر اساس این گزارش، کره‌شمالی در تاریخ 4 جولای 2017 میلادی، یک فروند موشک هواسونگ 14 را نیز آزمایش کرده بود.

این ارزیابی تأکید می‌کند که «در حالی که کیم‌جونگ اون (رهبر کره‌شمالی) دستور به برچیده شدن سایت‌های آزمایش موشکی و نیز تأسیسات آزمایش هسته‌ای در پونگ‌-ری داده، اما هنوز اقدامات زیادی برای هدف نهایی خلع سلاح اتمی کره‌شمالی باید صورت پذیرد.»

 

پیش از این نیز، مقام‌های آمریکایی گفته بودند که موشک‌های به تازگی آزمایش شده از سوی کره شمالی که بسیار شبیه به موشک‌های «اسکندر» ساخت روسیه هستند، می‌توانند از سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا حاضر در منطقه عبور کنند.

 

کره شمالی سه فروند از این نوع موشک را در 4 و 9 مه (14 و 19 اردیبهشت) در شمال غربی این کشور آزمایش کرد. این موشک‌ها‌ با پرواز در ارتفاع پایین و بدون خروج از جو زمین ، قبل از سقوط به «دریای ژاپن» حدود 180 مایل پرواز کردند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار