زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

موشک‌های کره‌شمالی هر نقطه‌ای از خاک آمریکا را در تیررس دارند

نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی گفته‌اند، موشک‌های قاره‌پیمای کره شمالی می‌تواند هر نقطه‌ای در خاک آمریکا را هدف قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ، ارزیابی‌های نیروهای آمریکایی مستقر در کره‌جنوبی نشان می‌دهد که موشک بالستیک قاره‌پیمای «هواسونگ-15» کره‌شمالی می‌تواند هر نقطه‌ای در خاک آمریکا را هدف قرار دهد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «آناتولی»، بنا به ارزیابی‌های اولیه انجام گرفته،‌ موشک مذکور دارای بردی در حدود 12 هزار و 874 کیلومتر (معادل 8000 مایل) است.

 

بنا بر این گزارش، کره شمالی در تاریخ 29 نوامبر 2017 میلادی، یک فروند از این موشک را مورد آزمایش قرار داده بود.

طبق این ارزیابی که در نشریه «استراتژیک دایجست 2019» و از سوی فرماندهی نیروهای آمریکایی در کره‌جنوبی منتشر شده، کره‌شمالی همچنین دو نوع دیگر از موشک‌های قاره‌پیما موسوم به «هواسونگ 13» و هواسونگ 14» در اختیار دارد.

 

بر اساس این گزارش، کره‌شمالی در تاریخ 4 جولای 2017 میلادی، یک فروند موشک هواسونگ 14 را نیز آزمایش کرده بود.

این ارزیابی تأکید می‌کند که «در حالی که کیم‌جونگ اون (رهبر کره‌شمالی) دستور به برچیده شدن سایت‌های آزمایش موشکی و نیز تأسیسات آزمایش هسته‌ای در پونگ‌-ری داده، اما هنوز اقدامات زیادی برای هدف نهایی خلع سلاح اتمی کره‌شمالی باید صورت پذیرد.»

 

پیش از این نیز، مقام‌های آمریکایی گفته بودند که موشک‌های به تازگی آزمایش شده از سوی کره شمالی که بسیار شبیه به موشک‌های «اسکندر» ساخت روسیه هستند، می‌توانند از سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا حاضر در منطقه عبور کنند.

 

کره شمالی سه فروند از این نوع موشک را در 4 و 9 مه (14 و 19 اردیبهشت) در شمال غربی این کشور آزمایش کرد. این موشک‌ها‌ با پرواز در ارتفاع پایین و بدون خروج از جو زمین ، قبل از سقوط به «دریای ژاپن» حدود 180 مایل پرواز کردند.

منبع : فارس

ارسال نظر