سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

فیفا به «بیرانوند» اجازه بازی مقابل ولز را نداد

خبرگزاری PA انگلستان اعلام کرد، فیفا به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده که علیرضا بیرانوند نباید برابر ولز بازی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 24
کد خبر: ۱۶۰۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های خارجی از مخالفت فیفا با حضور بیرانوند در دیدار مقابل ولز خبر داده‌اند، موضوعی که تاکنون از سوی فدراسیون فوتبال و مسوولان تیم ملی ایران تایید رسمی نشده است.

 علیرضا بیرانوند که در جریان دیدار تیم ملی فوتبال ایران برابر انگلیس از ناحیه ببنی دچار مصدومیت شده بود، بعد از خروج از زمین و معاینات اولیه، آسیب وارده از سوی پزشک فیفا ضربه به مغز تشخیص داده شد و به همین خاطر هم تیم ملی فوتبال ایران بر اساس مقررات فیفا توانست در این دیدار به جای پنج تعویض، شش تعویض داشته باشد.

حالا خبرگزاری‌های خارجی با استناد به مقررات پزشکی فیفا و به نقل از منابعی در فدراسیون جهانی فوتبال می‌گویند که بیرانوند باید پس از آسیب وارده ۶ روز استراحت کند ‌و نمی‌تواند تا قبل از پایان ۶ روز در ترکیب تیم ملی ایران به میدان برود.

این اظهارات و اخبار در حالی است که بیرانوند امروز در تمرین تیم ملی حاضر و به همراه سایر بازیکنان تمرین کرده است و مسوولان فوتبال ایران نیز از آمادگی او برای حضور در دیدار برابر ولز سخن گفته‌اند. حتی با کمک پزشکان تیم ملی، محافظی برای صورت بیرانوند تهیه شده بود تا او بتواند با کمک این محافظ تیم ملی ایران را در مقابل ولز همراهی کند.

بیرانوند در آخرین تمرین تیم ملی حضور داشت و به صورت اختصاصی تمرین کرد./ایسنا

ارسال نظر