حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هشدار آمریکا درباره افزایش تهدید نظامی-فضایی چین

رئیس بخش فضایی ارتش آمریکا، چین را تهدید نظامی- فضایی رو به رشد خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ نینا آرماگنو، رئیس بخش فضایی ارتش آمریکا امروز (دوشنبه) در اظهاراتی اعلام کرد که پیشرفت سریع در توانایی نظامی چین خطرات فزاینده‌ای برای برتری آمریکا در فضا ایجاد کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مقام ارشد آمریکا در بخشی از سخنان خود در رویدادی در سیدنی استرالیا گفت: «پکن پیشرفت چشمگیری در توسعه فناوری فضایی-نظامی داشته است، از جمله این پیشرفت‌ها در زمینه‌هایی مانند ارتباطات ماهواره‌ای و فضاپیماهای قابل استفاده مجدد هستند که به کشورها اجازه می‌دهد تا به سرعت برنامه‌های فضایی خود را افزایش دهند. من فکر می‌کنم کاملاً ممکن است که آنها بتوانند به ما برسند و حتی از ما پیشی بگیرند.»

 

این مقام آمریکایی در ادامه ادعا کرد: «چین تنها کشوری است که هم قصد دارد نظم بین‌المللی را تغییر دهد و هم قدرت اقتصادی، دیپلماتیک، نظامی و تکنولوژیکی برای دستیابی به این هدف را دارد. چین نیز همراه با روسیه بی‌ملاحظه آزمایش‌های موشکی انجام داده است که در سال‌های اخیر مقادیر خطرناکی زباله فضایی ایجاد کرده است. این میدان‌های زباله همه سیستم‌های ما در فضا را تهدید می‌کند و این سیستم‌ها برای امنیت، منافع اقتصادی و علمی همه کشور‌ها حیاتی هستند.»

 

پکن در سال‌های اخیر در رقابت با آمریکا و روسیه در زمینه نظامی فضایی پیشرفتی چشمگیر داشته است. به تازگی یک مقام چینی، ماه و مریخ را به جزایر مورد مناقشه در دریای جنوبی چین تشبیه کرده که متعلق به چین هستند. چین همچنین در حال توسعه فناوری آزمایشی با هدف استخراج سیارک‌ها و سیارات کوچک برای منابع طبیعی است.

 

نیروی فضایی آمریکا در سال ۲۰۱۹ تا حدی به عنوان تلاشی برای مقابله با قابلیت‌های رو به رشد چین تأسیس شد، و چهارمین شاخه از ارتش این کشور است. این نهاد قرار است ۳ فضانورد را سه‌شنبه به ایستگاه فضایی جدید خود بفرستد.

 

پکن در سال‌های اخیر در رقابت با آمریکا و روسیه در زمینه نظامی فضایی، پیشرفتی چشمگیر داشته است. به تازگی یک مقام چینی، ماه و مریخ را به جزایر مورد مناقشه در دریای جنوبی چین تشبیه کرده که متعلق به چین هستند. چین همچنین در حال توسعه فناوری آزمایشی با هدف استخراج سیارک ها و سیارات کوچک برای منابع طبیعی است.

 

نیروی فضایی آمریکا در سال ۲۰۱۹ تا حدی به عنوان تلاشی برای مقابله با قابلیت‌های رو به رشد چین تأسیس شد، و چهارمین شاخه از ارتش این کشور است. این نهاد قرار است ۳ فضانورد را سه‌شنبه به ایستگاه فضایی جدید خود بفرستد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار