پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

هشدار آمریکا درباره افزایش تهدید نظامی-فضایی چین

هشدار آمریکا درباره افزایش تهدید نظامی-فضایی چین رئیس بخش فضایی ارتش آمریکا، چین را تهدید نظامی- فضایی رو به رشد خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ نینا آرماگنو، رئیس بخش فضایی ارتش آمریکا امروز (دوشنبه) در اظهاراتی اعلام کرد که پیشرفت سریع در توانایی نظامی چین خطرات فزاینده‌ای برای برتری آمریکا در فضا ایجاد کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مقام ارشد آمریکا در بخشی از سخنان خود در رویدادی در سیدنی استرالیا گفت: «پکن پیشرفت چشمگیری در توسعه فناوری فضایی-نظامی داشته است، از جمله این پیشرفت‌ها در زمینه‌هایی مانند ارتباطات ماهواره‌ای و فضاپیماهای قابل استفاده مجدد هستند که به کشورها اجازه می‌دهد تا به سرعت برنامه‌های فضایی خود را افزایش دهند. من فکر می‌کنم کاملاً ممکن است که آنها بتوانند به ما برسند و حتی از ما پیشی بگیرند.»

 

این مقام آمریکایی در ادامه ادعا کرد: «چین تنها کشوری است که هم قصد دارد نظم بین‌المللی را تغییر دهد و هم قدرت اقتصادی، دیپلماتیک، نظامی و تکنولوژیکی برای دستیابی به این هدف را دارد. چین نیز همراه با روسیه بی‌ملاحظه آزمایش‌های موشکی انجام داده است که در سال‌های اخیر مقادیر خطرناکی زباله فضایی ایجاد کرده است. این میدان‌های زباله همه سیستم‌های ما در فضا را تهدید می‌کند و این سیستم‌ها برای امنیت، منافع اقتصادی و علمی همه کشور‌ها حیاتی هستند.»

 

پکن در سال‌های اخیر در رقابت با آمریکا و روسیه در زمینه نظامی فضایی پیشرفتی چشمگیر داشته است. به تازگی یک مقام چینی، ماه و مریخ را به جزایر مورد مناقشه در دریای جنوبی چین تشبیه کرده که متعلق به چین هستند. چین همچنین در حال توسعه فناوری آزمایشی با هدف استخراج سیارک‌ها و سیارات کوچک برای منابع طبیعی است.

 

نیروی فضایی آمریکا در سال ۲۰۱۹ تا حدی به عنوان تلاشی برای مقابله با قابلیت‌های رو به رشد چین تأسیس شد، و چهارمین شاخه از ارتش این کشور است. این نهاد قرار است ۳ فضانورد را سه‌شنبه به ایستگاه فضایی جدید خود بفرستد.

 

پکن در سال‌های اخیر در رقابت با آمریکا و روسیه در زمینه نظامی فضایی، پیشرفتی چشمگیر داشته است. به تازگی یک مقام چینی، ماه و مریخ را به جزایر مورد مناقشه در دریای جنوبی چین تشبیه کرده که متعلق به چین هستند. چین همچنین در حال توسعه فناوری آزمایشی با هدف استخراج سیارک ها و سیارات کوچک برای منابع طبیعی است.

 

نیروی فضایی آمریکا در سال ۲۰۱۹ تا حدی به عنوان تلاشی برای مقابله با قابلیت‌های رو به رشد چین تأسیس شد، و چهارمین شاخه از ارتش این کشور است. این نهاد قرار است ۳ فضانورد را سه‌شنبه به ایستگاه فضایی جدید خود بفرستد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار