احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ناتو؛ پنجره جدید آمریکایی‌ها برای ادامه اشغالگری در عراق

یک رسانه عراقی از روش و بهانه جدید آمریکا برای بقا در خاک عراق و ادامه اشغالگری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه اطلاع رسانی عراقی المعلومه اعلام کرد، دولت آمریکا برای ادامه بقای خود در خاک عراق بهانه‌های جدیدی را دست و پا کرده است که ثابت می‌کند واشنگتن تمایلی به ترک خاک عراق به شکل نهایی ندارد.

 

به نوشته این پایگاه اطلاع رسانی در حالی که موعد پایان عقب نشینی رسمی ارتش آمریکا از خاک عراق در سال 2011 بود، این ارتش این بار تحت عنوان و زیر چتر نیروهای ناتو، اشغالگری خود را در خاک عراق ادامه داد.

 

دستاویز جدیدی که کاخ سفید برای بازگشت به عراق در پیش گرفته پیش کشیدن مسئله تقدیم کمک و مشاوره نظامی برای ارتش عراق است که در دوره جنگ با گروه تروریستی داعش کاربرد داشت اما ایالات متحده به روش‌های خروج از درب و بازگشت از پنجره شهره عام و خاص است.

 

در ادامه این گزارش تاکید شده است، قراردادهای فساد آور، خدمات ناکارآمد و درخواست مکرر پارلمان برای استفاده از دوره‌های آموزشی خاص به جای آموزش مستمری که نیروهای ائتلاف بیگانه ارائه می‌دهند سبب شده است تا اعضای پارلمان خواستار مشخص شدن نوع آموزش‌‌هایی شوند که ناتو برای ارتش عراق ارائه می‌کند، این در حالی است که ارتش عراق کارآمدی خود را در پیشبرد فعالیت‌های جنگی بدون کمک گرفتن از بیگانگان به اثبات رسانده است.

 

محمد البلداوی نماینده پارلمان عراق در این رابطه تاکید کرد: نیروهای عراقی نیازی به دوره‌های آموزشی کلاسیک ناتو ندارند زیرا ثابت شده است سطح آمادگی و کارآمدی نیروهای عراقی بسیار بالاتر از آموزش دهندگانشان در ناتو است.

 

ابراهیم السکینی عضو ائتلاف دولت قانون هم در این رابطه تاکید کرد، ادامه حضور ناتو در عراق دستاویزی برای تحمیل حضورشان در داخل عراق است و برگزاری دوره‌های آموزشی چیزی جز به یغما بردن دارایی‌های عراق نیست.

 

وی در همین راستا از دولت جدید عراق درخواست کرد تا به سرعت مصوبه پایان دادن به حضور نیروهای بیگانه را در کشور به اجرا بگذارد./ تسنیم

ارسال نظر