گرفتاری آلمان با مساله پناهندگان اوکراینی-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

گرفتاری آلمان با مساله پناهندگان اوکراینی

در حالی که در آستانه فصل زمستان کارشناسان درباره هجوم بیشتر پناهندگان اوکراینی به آلمان هشدار می‌دهند این کشور برای اسکان و مراقبت از این پناهجویان با مشکلات زیادی روبه‌رو است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، هجوم پناهندگان اوکراینی به آلمان در حالی که اروپا همچنان نتوانسته است با بحران پناهجویان قبلی کنار بیاید شرایط سختی را برای اروپا و همچنین آلمان ایجاد کرده است.

 

انجمن شهرها در آلمان خواستار حمایت بیشتر برای اسکان پناهندگان است. هلموت ددی، مدیر اجرایی شورای شهر به گروه رسانه‌ای فونکه گفت: هرچه جنگ روسیه علیه اوکراین بیشتر طول بکشد، مردم بیشتری مجبور می‌شوند کشور خود را ترک کنند. ایالت‌های فدرال باید به‌طور قابل‌توجهی مکان‌ها را در امکانات پذیرش خود افزایش دهند و اقامتگاه دائمی اضافی آماده برای اشغال بسازند.

 

این انجمن اعلام کرد که دولت‌های فدرال و ایالتی نیز باید در مورد چگونگی تأمین مالی ادغام بلندمدت این پناهجویان توافق کنند. ددی توضیح داد: ما به مهدکودک اضافی، مدارس و مسکن بیشتر نیاز داریم. شهرها اکنون باید برای این سرمایه‌گذاری‌ها برنامه‌ریزی کنند، تعهدات مالی خاصی لازم است.

 

وزرای کشور دولت‌های فدرال و ایالتی از چهارشنبه تا جمعه در مونیخ در مورد مسائل جاری امنیت داخلی گفتگو خواهند کرد. علاوه بر سیاست پناهندگان، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی نیز باید در اولویت این مذاکرات قرار گیرد. به‌گفته وزارت کشور آلمان، حدود یک‌میلیون نفر از اوکراین به آلمان گریخته‌اند.

 

به‌گفته "بوریس پیستوریوس"، وزیر کشور ایالت نیدرزاکسن از حزب سوسیال دموکرات بزرگترین چالش در پذیرش اولیه و اسکان پناهندگان، کمبود املاک و مستغلات است. وی به گروه رسانه‌ای فونکه گفت: همه ایالات مشکل یکسانی دارند، این در مورد ایالت‌های شهری و مناطق پرجمعیت‌تر نیز صدق می‌کند.


وی افزود: پیشنهادات بسیار کمتری در بازار املاک نسبت به پنج یا شش سال پیش وجود دارد و حتی در آن زمان هم تنگناهایی وجود داشت.

 

پیستوریوس همچنین انتظار دارد تعداد پناهجویان از اوکراین افزایش یابد. او گفت: ما باید این واقعیت را در نظر بگیریم که با توجه به جنگ و زمستان سخت در اوکراین، در هفته‌ها و ماه‌های آینده افراد بیشتری به ما مراجعه خواهند کرد.


وی تأکید کرد: وضعیت فعلی بسیار چالش‌برانگیز است.

 

جرالد کناوس، محقق مهاجرت برجسته آلمانی نیز چندی پیش نسبت به جابه‌جایی بیشتر جمعیت اوکراینی با توجه به حملات هدفمند روسیه به زیرساخت‌های اوکراین هشدار داد.

 

از آغاز جنگ اوکراین تعداد زیادی پناهجو از اوکراین به سایر کشورهای اروپایی از جمله آلمان سرازیر شده‌اند که این مسئله مشکلاتی را برای کشورهای اروپایی ایجاد کرده است.

 

اتحادیه اروپا تاکنون امتیازات ویژه‌ای برای پناهندگان اوکراینی قائل شده است. کشورهای عضو اتحادیه در ماه ژوئن به‌طور مشترک تصمیم گرفتند پناهجویان اوکراینی ملزم به انجام مراحل عادی پناهندگی نباشند، این مراحل برای تمامی پناهندگان از سایر نقاط جهان الزامی است.

 

تاکنون بسیاری از افراد به استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا درباره پناهندگان انتقاد کرده‌اند چرا که شهروندان دیگر کشورها عمدتاً از راه‌های خطرناک راهی کشور مقصد می‌شوند و بسیاری از آن‌ها در راه جان خود را از دست می‌دهند.

 

رسانه‌های آلمانی‌زبان در این شرایط از حملات روزافزون به اقامتگاه‌های پناهندگان اوکراینی به‌خصوص در شرق آلمان خبر می‌دهند.

 

تا کنون چندین مورد حملات آتش‌سوزی به اقامتگاه‌های پناهندگان اوکراینی گزارش شده است و خوشبختانه به کسی آسیب نرسیده است، با وجود این، سیاستمداران مسئول نگران تشدید اوضاع هستند و برخی اوضاع را با سال 2015/2016 مقایسه می‌کنند، زمانی که بیش از یک‌میلیون پناهنده جنگی، عمدتاً از خاورمیانه، به آلمان پناه بردند. در آن زمان، تعدادی نگران‌کننده از مردم، به‌ویژه در شرق آلمان، معتقد بودند که باید با کوکتل مولوتف از خود در برابر این تهاجم دفاع کنند.

 

به این ترتیب بحران پناهندگان همچنان مسئله‌ای حل‌نشده در اتحادیه اروپا باقی مانده است و جنگ اوکراین و هجوم پناهندگان اوکراینی هم مشکلات بیشتری را برای این اتحادیه از جمله آلمان ایجاد کرده است./ تسنیم

ارسال نظر