نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

ناامیدی در جبهه تجزیه‌طلبان؛ جامعه جهانی پذیرای روابط سیاسی با اپوزیسیون ایرانی نیست

"آرش صالح" نماینده گروهک تجزیه‌طلب دمکرات در آمریکا در مصاحبه با رسانه این گروهک گفته است که «جامعه جهانی پذیرای روابط سیاسی با اپوزیسیون ایرانی نیست».
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 01
کد خبر: ۱۶۱۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر "آرش صالح" نماینده گروهک تجزیه‌طلب دمکرات در آمریکا در مصاحبه با رسانه این گروهک گفته است که «جامعه جهانی پذیرای روابط سیاسی با اپوزیسیون ایرانی نیست».

 

اظهارات صالح بعد از آن صورت گرفت که مصطفی هجری؛ سرکرده گروهک دمکرات در بیست و ششمین کنگره شورای انترناسیونالیسم سوسیالیست که چند روز قبل در شهر مادرید اسپانیا برگزار شد، از جامعه جهانی برای تحریم بیشتر ایران، گفت‌وگو با احزاب تجزیه‌طلب و متحد کردن اپوزیسیون ایرانی درخواست کرد که با مخالفت اعضای نشست، این درخواست وی، جزو بندهای قطعنامه شورا قرار نگرفت.

 

عدم پذیرش روابط سیاسی گروهک دمکرات از سوی جامعه جهانی در حالی است که سران آن معتقدند «هیچ گروهی در ایران وجود ندارد که به‌اندازه آنها در خارج از کشور نمایندگی داشته باشد!»

 

منظور هجری از "اپوزیسیون و احزاب کردستان ایران" که از جامعه جهانی برای متحدکردنشان و گفتگو با آنها درخواست کرده، گروهک‌های تجزیه‌طلب دمکرات و کومله‌ است که به‌نظر می‌رسد این گروهک‌ها بعد از ناامیدی از ادامه اغتشاشات داخل کشور و انهدام مقرهای نظامی آنها در اقلیم شمال عراق به فشارهای خارجی امید بسته‌اند.

 

قبلاً نیز عبدالله مهتدی؛ سرکرده گروهک تجزیه‌طلب کومله در سند افشاءشده در سایت اینترنتی جناح رقیبش، ناامیدی خود را از ادامه اغتشاشات اعلام کرده بود./تسنیم

 

ارسال نظر