ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

غلبه تجزیه‌طلبان در تجمعات خارج از کشور/ بی‌بی‌سی هم ناچار شد آن‌ها را غیرملی توصیف کند

غلبه تجزیه‌طلبان در تجمعات خارج از کشور/ بی‌بی‌سی هم ناچار شد آن‌ها را غیرملی توصیف کند در تجمعاتی که این روزها در تعدادی از شهرهای خارج از کشور برگزار می‌شود، حضور تجزیه‌طلبان غلبه پیدا کرده است اما بی‌بی‌سی فارسی تلاش دارد آن‌ها را «چپ‌گرا» و البته غیرملی بنامد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۰۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  روز گذشته در تعدادی از شهرهای خارج از کشور تجمعاتی در حمایت از اغتشاشات ایران و اقدامات تجزیه‌طلبانه احزاب کُرد همچون کومله و دموکرات برگزار شد.

 

در بیشتر این تجمعات به‌خصوص در تجمعی که در پاریس برگزار شد، شرکت‌کنندگان پرچم‌های غیرایرانی و متعلق به احزاب تجزیه‌طلب همچون حزب دموکرات، کومله و پژاک حمل می‌کردند.

 

بی‌بی‌سی فارسی که پیش از این خبرنگارش (رعنا رحیم‌پور) از مأموریت اینترنشنال برای گفتگو با احزاب تجزیه‌طلب کردستان خبر داده بود و این رسانه نیز از گفتگو با آن‌ها ابا دارد، از عنوان «چپ‌گرایان» برای تجزیه‌طلبان استفاده کرد.

 

«چپ‌گرا» عنوانی است که برای گروه‌ها و احزابی که به افکار کمونیستی و سوسیالیستی تمایل دارند و در دوره شوروی با آن دولت ارتباط داشتند به‌کار می‌رود، در حالی که اکنون بسیاری از این گروه‌ها مورد حمایت سیاسی و مالی دولت‌های غربی هستند و با اسرائیل نیز همکاری نزدیکی دارند.

 

همچنین با نگاهی که بی‌بی‌سی به این گروه‌ها دارد، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را هم که سابقه اقدامات تروریستی در ایران و عراق دارد، می‌توان «چپ‌گرا» نامید.

 

این در حالی است که اینترنشنال در روزهای گذشته بارها با سران احزاب تجزیه‌طلب کُرد گفتگو کرده و حتی به‌تازگی میهمان این برنامه گفته است: «همه باید بگوییم که تجزیه‌طلب هستیم.»/ تسنیم

ارسال نظر