نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

غلبه تجزیه‌طلبان در تجمعات خارج از کشور/ بی‌بی‌سی هم ناچار شد آن‌ها را غیرملی توصیف کند

غلبه تجزیه‌طلبان در تجمعات خارج از کشور/ بی‌بی‌سی هم ناچار شد آن‌ها را غیرملی توصیف کند در تجمعاتی که این روزها در تعدادی از شهرهای خارج از کشور برگزار می‌شود، حضور تجزیه‌طلبان غلبه پیدا کرده است اما بی‌بی‌سی فارسی تلاش دارد آن‌ها را «چپ‌گرا» و البته غیرملی بنامد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۰۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  روز گذشته در تعدادی از شهرهای خارج از کشور تجمعاتی در حمایت از اغتشاشات ایران و اقدامات تجزیه‌طلبانه احزاب کُرد همچون کومله و دموکرات برگزار شد.

 

در بیشتر این تجمعات به‌خصوص در تجمعی که در پاریس برگزار شد، شرکت‌کنندگان پرچم‌های غیرایرانی و متعلق به احزاب تجزیه‌طلب همچون حزب دموکرات، کومله و پژاک حمل می‌کردند.

 

بی‌بی‌سی فارسی که پیش از این خبرنگارش (رعنا رحیم‌پور) از مأموریت اینترنشنال برای گفتگو با احزاب تجزیه‌طلب کردستان خبر داده بود و این رسانه نیز از گفتگو با آن‌ها ابا دارد، از عنوان «چپ‌گرایان» برای تجزیه‌طلبان استفاده کرد.

 

«چپ‌گرا» عنوانی است که برای گروه‌ها و احزابی که به افکار کمونیستی و سوسیالیستی تمایل دارند و در دوره شوروی با آن دولت ارتباط داشتند به‌کار می‌رود، در حالی که اکنون بسیاری از این گروه‌ها مورد حمایت سیاسی و مالی دولت‌های غربی هستند و با اسرائیل نیز همکاری نزدیکی دارند.

 

همچنین با نگاهی که بی‌بی‌سی به این گروه‌ها دارد، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را هم که سابقه اقدامات تروریستی در ایران و عراق دارد، می‌توان «چپ‌گرا» نامید.

 

این در حالی است که اینترنشنال در روزهای گذشته بارها با سران احزاب تجزیه‌طلب کُرد گفتگو کرده و حتی به‌تازگی میهمان این برنامه گفته است: «همه باید بگوییم که تجزیه‌طلب هستیم.»/ تسنیم

ارسال نظر