فراخوان‌هایی که رفته‌رفته محدودتر و بی‌اثر می‌شوند/ هدف ضدانقلاب چه بود و چه شد؟-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

فراخوان‌هایی که رفته‌رفته محدودتر و بی‌اثر می‌شوند/ هدف ضدانقلاب چه بود و چه شد؟

فراخوان های ضدانقلاب برای ایجاد اغتشاش و آشوب در کشور رفته رفته محدود تر و کم اثر تر می شوند. بررسی هدف گذاری ضدانقلاب برای این فراخوان ها را در این گزارش بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فراخوان های ضدانقلاب برای اغتشاش و آشوب در کشور در شرایطی منتشر شده است که طی فراخوان های پیشین این جریان، مردم ایران اعتنایی به آنها نکردند و هرچه زمان بیشتر گذشت آتش این فتنه انگیزی ها بیشتر فروکش کرد.

 

با این حال رسانه های ضدانقلاب برای ایجاد یک موج اجتماعی در ایران تلاش زیادی می کنند و در این خصوص با افراد متعددی تحت عنوان تحلیلگر سیاسی و فعال مدنی و امثالهم گفت و گو می کنند.

 

هدف ضدانقلاب دقیقا چیست؟

رصد رسانه های ضدانقلاب و تحلیل اکثر گفت و گوهای به اصطلاح کارشناسی این رسانه ها حول یک مفهوم اساسی می چرخد و آن مفهوم تسری اعتصابات به عنوان حلقه آخر به اصطلاح انقلابشان است.

 

از طرفی این رسانه سعودی مدعی است در آخرین حلقه تمام انقلاب های جهان اعتصابات سراسری سبب قفل شدن اقتصاد آن کشور شده است و حکومت آن کشور در مقابل اعتصابات سراسری تسلیم شده است. با چنین تحلیلی این رسانه تمام بازاریان و فعالان اقتصادی را دعوت به اعتصاب کرده است.

 

چند نکته در باب این ادعا:

تناقض اول این تحلیل سُر خوردن تحلیل میان همراهی و عدم همراهی مردم است. از یک سو مدعی می شوند اعتصابات سراسری تا کنون شکل گرفته است و مردم با این اعتصابات همراهی کرده اند و از یک سو مدعی می شوند که هدف اصلی این نوبت از فراخوان ها تسری اعتصابات سراسری است.

 

تناقص دوم کوتاه بینی در بن بست کشاندن اقتصادی کشور است. واقعا چگونه می توان قفل شدن اقتصادی را در یک اعتصاب 3 روزه مدعی شد؟

تناقض سوم اینکه در تمام فراخوان های پیشین هم چنین ادعاهایی را مطرح کردند و اکنون تلاش می کنند ادعاهای پیشین خود را که با بی اعتنایی مردم مواجه شد با روکش جدید دوباره مطرح کنند.

 

چرا فراخوان های ضدانقلاب محدود شده است؟

فراخوان ها از دو جهت محدود شده است: اول به جهت زمانی و دوم به جهت مکانی.

 

ضدانقلاب در ابتدای شکل گیری موج اعتراضی در مورد فوت مهسا امینی فراخوان های سراسری با مدت زمان های نا محدود صادر می کرد و مردم را به طور مکرر به خیابان ها فرا می خواند. خبرهای اولیه این اغتشاشات اغلب حاکی از درگیری های محدود در خیابان های اصلی و میادین اصلی شهر بود. با این حال هرچند زمان گذشت خیابان ها و میادین اصلی خلوت شد و ضدانقلاب از امکان شکل گیری تجمعات گسترده و مداوم نا امید شد.

 

همین نا امیدی سبب شد تا ضدانقلاب فراخوان ها را متمرکز به تجمعات 3 روزه و محدود به محلات کند تا بتواند بدون آن که تصویر جدی و گسترده از حضور مردم نشان دهد مدعی شود که مردم به فراخوان ها پاسخ مثبت داده اند.

 

آخرین حربه ضدانقلاب

رسانه های ضدانقلاب تلاش می کنند ترسیدن نظام اسلامی را در افکار عمومی نهادینه کنند تا خرابکاری های محدود عوامل آشوب توسط مردم جدی تلقی شود. به همین جهت است که ضدانقلاب برخی اقدامات صادقانه نظام اسلامی در تحقق مطالبات درست مردم را باج دهی ناشی از ترس عنوان میکند. یا حتی در مواردی تلاش میکند با تغییر برخی محتواهای سخنرانی مسوولان نظام تلقی امتیاز دادن نظام را در اذهان عمومی ایجاد کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار