افت شاخص بورس برای دومین هفته پیاپی قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد از انتظار خانوارها تا تصمیم مسؤولان؛ سرنوشت اعتبار کالابرگ چه می‌شود؟ قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش ۲۵ درصد امضا شود؟ هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی کشور وجود ندارد افت دلار و رشد نفت چه اثری بر قیمت جهانی طلا گذاشت؟ بقائی: هیات‌ حاکمه آمریکا در حال عادی‌سازی جنایات جنگی است قیمت نفت به مرز 96 دلار رسید طلا از اوج قیمت دو هفته گذشته فاصله گرفت معاون وزیر جهاد کشاورزی: خسارت واحدهای آسیب‌دیده جبران می‌شود برقراری پرواز‌های فوق العاده مشهد در ۴و ۷ مرداد ماه از فرودگاه ارومیه تغییر بزرگ در قیمت بنزین از فردا؛ سه‌نرخی شدن قیمت بنزین در کارت‌های سوخت شخصی یک تغییر استثنایی در مصرف آب پایتخت/ سرانه مصرف هر شهروند چه تغییری کرد؟ جزئیات نرخ شناور تاکسی‌های تهران/ مسافران کرایه لحظه‌ای را رصد کنند پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه یک مرداد ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه یک مرداد ۱۴۰۵ / طلا آماده فتح کانال ۱۹ میلیون می‌شود

عبور مصرف گاز بخش خانگی - تجاری از مرز ۵۳۰ میلیون مترمکعب در روز

عبور مصرف گاز بخش خانگی - تجاری از مرز ۵۳۰ میلیون مترمکعب در روز مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: مصرف بخش خانگی و تجاری روز گذشته (یکشنبه) با کاهش دمایی بین ۵ تا ۸ درجه، به ۵۳۰ میلیون مترمکعب در روز رسید که بدان معناست که حدود ۶۴ درصد تولید، به مصرف در این بخش تخصیص یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، از شرکت ملی گاز ایران، با تشدید برودت هوا از ابتدای هفته جاری، میزان افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری، امروز(دوشنبه) نسبت به روز گذشته، ۶ درصد بوده است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: بر همین اساس، مصرف بخش خانگی و تجاری روز گذشته با کاهش دمایی بین ۵ تا ۸ درجه، به ۵۳۰ میلیون مترمکعب در روز رسید که این امر بدان معنی است که حدود ۶۴ درصد تولید، به مصرف در این بخش تخصیص یافته است.

محمدرضا جولایی با بیان اینکه در این بازه زمانی، یعنی از دیروز تاکنون، حدود ۶ درصد افزایش مصرف را شاهد بوده‌ایم، گفت: با این حال، به اکثر ذی‌نفعان در همه بخش‌ها، گازرسانی مطلوب انجام شده است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: اکنون با ورود سامانه برودتی به کشور و کاهش دما و به تبع آن، افزایش مصرف در بخش خانگی و تجاری، محدودیت‌هایی در بخش‌های مختلف اعمال شده که بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده، صنایع عمده برنامه‌های تعمیراتی خود را در پیک مصرف و در زمان اعمال محدودیت انجام دهند.

جولایی از مردم خواست تا با مدیریت مصرف به‌ویژه در بخش خانگی و با توجه به روزهای سردی که در پیش داریم و این افزایش مصرف ادامه خواهد داشت، شرکت ملی گاز ایران را یاری رسانند تا این شرکت بتواند در زمستان پیش رو، روزهای گرمی را برای مردم به ارمغان آورد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار