المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

کرملین: روسیه ارتباطی با کودتا در آلمان ندارد

کرملین: روسیه ارتباطی با کودتا در آلمان ندارد سخنگوی کرملین می‌گوید که تدارک کودتا در آلمان مشکل داخلی این کشور است و حتی برلین هم اعلام کرده این اقدام نمی‌تواند به خاطر دخالت روسیه باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در خصوص اوضاع کنونی آلمان و تدارک کودتا در این کشور تصریح کرد: «این مشکل داخلی آلمان است و خودشان می‌گویند که هیچ گونه دخالت روسیه نمی‌تواند مطرح شود. ما از گزارش رسانه‌ها متوجه این موضوع شدیم و چیزی برای گفتن نداریم.»

به گزارش اسپوتنیک، پیش از این، دفتر دادستانی فدرال آلمان اعلام کرده بود که چندین نفر در این کشور به دنبال تلاش برای سرنگونی دولت دستگیر شده اند.

این افراد عضو و هوادار یک گروه راست افراطی موسوم به «شهروندان رایش» بودند. دادستان‌ها می‌گویند اعضای جنبش مظنون به برنامه‌ریزی برای ورود خشونت‌آمیز به پارلمان آلمان به همراه یک گروه کوچک مسلح بوده‌اند.

پسکوف: بودجه دفاعی آمریکا به دنبال ایجاد بی‌ثباتی در اروپاست
سخنگوی کرملین همچنین در خصوص قوانین دفاعی جدید آمریکا گفت: «بودجه دفاعی آمریکا ماهیت مقابله‌جویانه و بی‌سابقه‌ای دارد و هدف آن ایجاد بی‌ثباتی طولانی‌مدت در قاره اروپاست».

او افزود: «سند تصویب شده در رابطه با کشور ما به شدت مقابله‌جویانه است. ماهیت مقابله‌جویانه بی‌سابقه‌ای دارد که البته متأسفانه در آینده پیامد‌های کاملاً جدی و ریاکارانه‌ای برای بی‌ثبات کردن اوضاع در قاره اروپا خواهد داشت».

گفتنی است، کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان و سنای آمریکا دیروز در خصوص قانون دفاعی جدیدی برای سال مالی ۲۰۲۳ به توافق رسیدند که میلیارد‌ها دلار را برای بازدارندگی روسیه و چین اختصاص می‌دهد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار