تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

گروه عرین‌الاسود فلسطین: زمان اعلام بسیج عمومی است

گروه عرین‌الاسود فلسطین: زمان اعلام بسیج عمومی است گروه مقاومت عرین الاسود فلسطین، ضمن برعهده گرفتن دو عملیات تیراندازی علیه صهیونیست‌ها در روز جمعه و برگزاری یک رژه نظامی، اعلام بسیج عمومی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، گروه‌ مقاومت «عرین الاسود» (بیشه شیران) در کرانه باختری با صدور بیانیه‌ای بر تداوم مسیر مقاومت تاکید کرد. در این بیانیه آمده است: تا آخرین نیروی مقاومت، آخرین سرباز و آخرین گلوله، تفنگ را بر زمین نخواهیم گذاشت.

 

عرین الاسود در ادامه، مسئولیت دو عملیات تیراندازی در روز جمعه به سوی ایست‌های بازرسی حواره و بیت فوریک را برعهده گرفت.‌

 

این گروه مقاومتی در ادامه خطاب به رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «به اشغالگر می‌گوییم ما در عرین الاسود، منتظریم اشتباهی مرتکب شوید که ان‌شاءالله برای شما هزینه زیادی دارد. به شما می‌گوییم متوهم هستید که فکر می‌کنید می‌توانید مقاومت را به پایان برسانید و این وهم را به مردم خود با امنیت کاذب منتقل کرده‌‌اید. شما دقیقاً می‌دانید که ما چه می‌گوییم. به شما می‌گوییم کشتار و جنایت بیشتر که ان‌شاءالله به شما باز می‌گردد، چگونه است و توهم امنیت شما نیز فروخواهد ریخت».

 

این گروه مقاومت در ادامه اعلام کرد که زمان بسیج عمومی فرا رسیده و دیگر «هر تفنگ آزادی که مقصد خود را بداند یک ارتش کامل است و هر رزمنده مقاومتی که مسیر خود را بشناسد یک ارتش کامل است، هزاران تفنگ [دشمن] هر چقدر هم باشد، در مقابل انقلاب مردم ما ناچیز است. ای مردم فلسطین در جبل النار، جنین، قدس، الخلیل، رام الله، سلفیت و طولکرم، قیام کنید علیه استبداد قیام کنید».

 

عرین الاسود، همچنین رزمندگان سایر گروه‌های مقاومتی را به هوشیاری کامل دعوت کرد و ادامه داد: با دست روی ماشه در آماده‌باش کامل باشید، ما با خون و گلوله به زبانی که فقط این دشمن می‌فهمد با آن‌ها گفت‌وگو خواهیم کرد. 

 

این در حالی است که شامگاه جمعه، ده‌ها نفر از نیروهای عرین الاسود ۴۰ روز پس از شهادت رهبر خود، «ودیح الحوح» و تعدادی از رزمندگان مقاومت، یک رژه نظامی در منطقه «باب الساحه» در شهرک قدیمی در نابلس برگزار کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار