اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

پیش بینی رشد اقتصادی جهانی کاهش یافت

رتبه بندی فیچ می‌گوید انتظار می‌رود اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۳ کمتر از آنچه قبلا انتظار می‌رفت رشد کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس بین‌المللی رتبه‌بندی فیچ اعلام کرد که یک بار دیگر پیش‌بینی تولید ناخالص داخلی جهانی (GDP) برای سال آینده را کاهش داده است. این کاهش چشم انداز را به افزایش تورم و بدتر شدن چشم انداز بازار املاک چین نسبت داد.

فیچ اکنون انتظار دارد تولید ناخالص داخلی جهان در سال 2023 به میزان 1.4 درصد رشد کند که از رقم 1.7 درصدی در چشم انداز اقتصادی جهانی سپتامبر خود کاهش یافته است.

آژانس رتبه‌بندی پیش‌بینی خود برای رشد آمریکا در سال آینده را از 0.5 درصد به 0.2 درصد کاهش داد. همچنین پیش‌بینی رشد چین را از 4.5 درصد به 4.1 درصد کاهش داد.

فیچ چشم انداز رشد خود را برای منطقه یورو در سال 2023 به 0.2٪ از -0.1٪ بهبود بخشید و اشاره کرد که بحران گاز منطقه کمی کاهش یافته است، اما گفت که افزایش شدیدتر نرخ بانک مرکزی اروپا بر تقاضا تأثیر می گذارد.

در این گزارش آمده است که خطر کمبود گاز طبیعی در اتحادیه اروپا و سهمیه بندی در زمستان امسال به دلیل افزایش واردات LNG و کاهش مصرف گاز کاهش یافته است. 

به گفته فیچ، با این حال، بحران هنوز به پایان نرسیده است و قیمت های بالای عمده فروشی گاز همچنان بر هزینه های شرکت ها و بودجه خانوار تاثیر می گذارد.

ثابت شده است که مهار تورم سخت‌تر از حد انتظار است زیرا فشار قیمت‌ها گسترده‌تر شده و ریشه‌دارتر می‌شود. 

این گزارش تاکید می کند که انتظار می رود رکود اقتصادی در منطقه یورو و بریتانیا از اواخر سال 2022 آغاز شود و در ایالات متحده در سه ماهه دوم و سوم سال 2023 شروع شود. بیکاری احتمالا در سال آینده در ایالات متحده و بریتانیا به بالای 5 درصد خواهد رسید./ برنا

ارسال نظر