سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

سازمان ملل: بلاروس غلات اوکراین را صادر می‌کند

سازمان ملل: بلاروس غلات اوکراین را صادر می‌کند سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که بلاروس بدون پیش شرط قصد ترانزیت غلات اوکراین را دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل، در بیانیه خود پس از دیدار با وزیر امورخارجه بلاروس اعلام کرد که مینسک بدون پیش‌شرط غلات اوکراین را ترانزیت خواهد کرد.

به گزارش الجزیره، بلاروس در این نشست که در نیویورک برگزار شد به سازمان ملل گفت که تمایل دارد بدون شرط غلات را از بنادر لیتوانی ترانزیت کند و همچنین «درخواست دولت بلاروس برای ترانزیت کود که اکنون تحت تحریم هست را دوباره مطرح کرد.»

بلاروس از سال ۲۰۲۰ به دلیل ادعاهایی مبنی بر تقلب در انتخابات و به دنبال آن برخورد نیرو‌های دولتی با معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، تحت تحریم اتحادیه اروپاست و نمی‌تواند کود و سایر محصولات زراعتی را صادر کند. بلاروس که متحد روسیه است و ادعا شده در حملات مسکو به کی‌یف هم نقش‌هایی ایفا کرده است، در ماه ژوئن اعلام کرد که اگر اجازه ترانزیت کالا از بنادر دریای بالتیک را داشته باشد، به اوکراین هم اجازه عبور غلات را می‌دهد. در آن زمان اوکراین این شرط را قبول نکرد.

البته از ابتدای حملات روسیه به اوکراین، بلاروس تلاش کرده که مستقیم در مسائل دخالت نداشته باشد، اما «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس، به نیرو‌های خود دستور داد تا با نیرو‌های روسیه در مرز با اوکراین مستقر شوند.

سازمان ملل مدعیست که حملات روسیه به اوکراین باعث بدتر شد بحران غذا در سطح جهانی شده و حدود ۴۷ میلیون نفر را به سمت گرسنگی کشانده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار