دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

عربستان: نقاط ضعف برجام باید برطرف شود

وزیر خارجه سعودی ادعا کرد: «شکست توافق هسته ای با ایران منطقه را وارد مرحله بسیار خطرناکی خواهد کرد. ما خواستار از بین بردن نقاط ضعف موجود در توافق هسته ای با ایران هستیم.»
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۱۶۳۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی، شامگاه امروز (یکشنبه) گفت که ریاض نشست های مثبتی با «شی جین پین» رئیس جمهور چین داشته است.

شبکه خبری «العربیه» به نقل از بن فرحان نوشت در این نشست ها بر افزایش همکاری تأکید شد و به زودی نسخه تازه‌ای دیدگاه «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی درباره همکاری بین کشورهای حاشیه خلیج فارس ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه گفت‌وگو با چین به عنوان دومین اقتصاد جهان مسئله بسیار مهمی است، تصریح کرد چندجانبه‌گرایی چیزی است که جهان در حال حاضر بدان نیازمند است.

بن فرحان در بخش دیگری مدعی شد که سیاست خارجی عربستان سعودی مبتنی بر همکاری و ایجاد ارتباط با همه کشورهای جهان است.

وزیر خارجه سعودی همچنین ادعا کرد: «شکست توافق هسته ای با ایران منطقه را وارد مرحله بسیار خطرناکی خواهد کرد. ما خواستار از بین بردن نقاط ضعف موجود در توافق هسته ای با ایران هستیم.»

او همچنین ضمن متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای، گفت: «اگر ایران به سلاح هسته ای دست پیدا کند، کشورهای منطقه تلاش خواهند کرد تا امنیت خود را تضمین کنند. منافع آمریکا همچنان در منطقه پابرجاست و روابط [با این کشور] قوی خواهد ماند.»

رئیس جمهور چین شامگاه چهارشنبه وارد ریاض شد و با سران عربستان مذاکراتی را انجام داد. در پایان این مذاکرات، شی جین پینگ با پادشاه عربستان توافقنامه شراکت استراتژیک جامع امضا کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده