ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

لیبرمن: نتانیاهو ما را به درگیری نظامی خواهد کشاند

لیبرمن: نتانیاهو ما را به درگیری نظامی خواهد کشاند وزیر دارایی فعلی رژیم صهیونیستی درخصوص جنگ افروزی نتانیاهو و کابینه افراطی آن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی در دولت پیشبرد امور رژیم صهیونیستی، درباره جنگ افروزی احتمالی بنیامین نتانیاهو مامور تشکیل کابینه آینده این رژیم هشدار داد.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، آویگدور لیبرمن ،گفت: نباید به بنیامین نتانیاهو مشروعیت داد و او حتی یک روز هم نباید نخست وزیر باشد.

 

لیبرمن افزود: نتانیاهو ممکن است اسرائیل را به ماجراجویی نظامی بکشاند تا از دست عناصر افراطی کابینه‌اش خلاص شود. نتانیاهو طرح جایگزینی دارد که در پشت آن، انگیزه خلاص شدن از دست بن غفیر و اسموتریچ قرار دارد.

 

این مقام صهیونیسیت تاکید کرد نتانیاهو برای تحقق این هدف، رژیم صهیونیستی را به سوی ماجراجویی نظامی خواهد کشاند تا پس از آن، از او و گانتس، وزیر جنگ این رژیم بخواهد تا کابینه اش را به بهانه اوضاع امنیتی، نجات دهند.

 

لیبرمن در پایان گفت: اطمینان دارم که من به او ملحق نخواهم شد و امیدوارم گانتس هم چنین کاری انجام ندهد. زیرا نتانیاهو فردی است که حاضر است اسرائیل را قربانی کند و آن را به ماجراجویی نظامی بکشاند تا از دست رقبایش خلاص شود و نباید به چنین فردی مشروعیت داد و نباید یک روز هم نخست وزیر باقی بماند.

 

پیشتر یائیر لاپید، نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی درباره تصمیم بنیامین نتانیاهو در تعیین کابینه گفت: ​شاهد تشکیل کابینه‌ای کاملا جنون آمیز در اسرائیل هستیم. لاپید خطاب به طرفداران حزب نتانیاهو گفت: شما که در انتخابات به لیکود رای دادید آیا چنین خواسته‌هایی داشتید؟ حال چنین فردی با این اندیشه‌های تاریک برای شما‏ و دخترانتان تصمیم خواهد گرفت؟ آیا این مسائل را برای اسرائیل می‌خواستید؟

 

پس از افشای توافقات نتانیاهو جهت انتخاب شخصیت‌های افراطی برای پست‌های حساس در ارتش، امنیت داخلی و آموزش، این نگرانی‌هایی در سرزمین‌های اشغالی و جهان از کابینه آینده تل آویو بوجود آمد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار