ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

بیمه رایگان ۱۰ میلیون نفر از سه دهک اول جامعه

بیمه رایگان ۱۰ میلیون نفر از سه دهک اول جامعه مدیرکل دفتر بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت گفت: براساس برنامه‌ ریزی‌ها و اقدامات انجام شده، اکنون ۱۰ میلیون نفر از سه دهک اول جامعه به صورت رایگان بیمه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر حنان حاجی‌محمودی روز سه‌شنبه در گفت وگویی اظهار داشت: به همین منظور این افراد دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای پیگیری وضعیت بیمه خود را ندارند و سازمان بیمه سلامت به صورت سیستماتیک بیمه این افراد در سه دهک اول را تمدید می‌کند.

وی ادامه داد: اما دیگر دهک‌های جامعه باید با استفاده از کد دستوری #۱۶۶۶* وضعیت پوشش بیمه‌ای خود را پیگیری کنند تا مشخص شود که تحت پوشش چه سازمان یا صندوق بیمه‌ای هستند.

حاجی‌محمودی گفت: همچنین دیگر دهک‌ها که اکنون از خدمات بیمه‌ای سازمان‌ها یا صندوق‌های بیمه‌ای بهره‌مند هستند با استفاده از این کد دستوری از وضعیت برقراری اعتبار بیمه‌ای خود نیز آگاه خواهند شد که بیمه آنها برقرار است یا نه.

وی درباره میزان مبلغ حق بیمه پرداختی از سوی دیگر دهک‌های جامعه تصریح کرد: دهک چهار موظف به پرداخت ۱۰ درصد حق بیمه و دهک ۵ و ۶ نیز موظف به پرداخت ۲۵ درصد حق بیمه خود هستند.

مدیرکل دفتر بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: اکنون در حال رایزنی برای جذب بیشتر منابع اعتباری از دولت هستیم تا بتوانیم هفت دهک اول را به صورت رایگان بیمه کنیم.

حاجی‌محمودی افزود: برای این موضوع باید مصوبه تعرفه‌ها در سال آینده اصلاح شود که امیدواریم در سال ۱۴۰۲ این اتفاق رخ دهد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار