زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

جزئیات دستگیری عوامل ترور مولوی عبدالواحد

جزئیات دستگیری عوامل ترور مولوی عبدالواحد دادستان عمومی و انقلاب زاهدان گفت: با دستگیری عوامل ترور مولوی عبدالواحد ریگی مشخص شد آنان ترورهای دیگری را نیز در دستور کار داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۷۱۸

یه گزارش راهبرد معاصر  از روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، مهدی شمس آبادی به تشریح چگونگی دستگیری عوامل ترور مولوی عبدالواحد ریگی امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهرستان خاش پرداخت.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود: ۱۷ آذر ماه، مولوی عبدالواحد ریگی از درب پشتی مسجد امام حسین شهرستان خاش مورد ربایش قرار گرفته و سپس به قتل می رسد.

این مسؤول ادامه داد: در ساعات اولیه این حادثه سربازان گمنام امام زمان(عج) اقدامات لازم برای شناسایی عوامل را در دستور کار قرار دادند.

وی گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت پس از وقوع قتل، عوامل ترور شناسایی و قبل از خروج از مرز توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) و با پشتیبانی عملیاتی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان دستگیر شدند.

شمس آبادی بیان کرد: یک قبضه سلاح کلت که مولوی ریگی توسط آن به قتل رسیده بود نیز در زمان دستگیری از این عوامل کشف و ضبط شد.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان اضافه کرد: پرونده این عوامل برای انجام تحقیقات مقدماتی در دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان تشکیل شده است.

شمس آبادی گفت: با دستگیری این عوامل مشخص شد آنان ترورهای دیگری را نیز در دستور کار داشتند که جزییات آنها در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود: قطعا ترور شخصیت‌هایی مانند مولوی عبدالواحد ریگی که منادی وحدت و صلح هستند، هدفی جز ایجاد نفاق و تفرقه در بین مردم شیعه و سنی ندارد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار