مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران

هشدار تند گروه مقاومت «عرین‌الاسود» به صهیونیست‌ها

هشدار تند گروه مقاومت «عرین‌الاسود» به صهیونیست‌ها همزمان با یورش اشغالگران به شمال الخلیل، یک ایست بازرسی در نابلس و پاسگاه صهیونیست‌ها در جنین هدف عملیات تیراندازی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های فلسطینی بامداد یکشنبه از عملیات تیراندازی علیه نظامیان رژیم موقت صهیونیستی در کرانه باختری خبر دادند.

 

خبرگزاری «شهاب» گزارش داد ایست بازرسی «الطور» نظامیان صهیونیست واقع در نابلس هدف تیراندازی قرار گرفته است.

 

همزمان گفته می‌شود اشغالگران حین یورش به اردوگاه «العروب» در شمال الخلیل، به سمت فلسطینیان گلوله‌های جنگی شلیک کردند.

 

از سوی دیگر گروه مقاومت «عرین الاسود» مستقر در کرانه باختری در واکنش به تصمیم «ایتمار بن‌گویر» نماینده صهیونیست کنست برای ورود غیرقانونی به مسجدالاقصی، گفت: «بیایید هشت روزی که آنها قصد دارند به قبله اول ما هجوم بیاورند را روزهای مقاومت و روزهای آتش در برابر اشغالگران و شهرک‌نشینان آنها قرار دهیم».

 

در این بیانیه آمده است: «ما به مردم خود در سرزمین‌های اشغالی و قدس شریف می‌گوییم هرکسی که می‌تواند فردا به قدس برسد، قبله و مقصدش باشد».

 

این گروه مقاومت تاکید کرد: «ما از مردم خود در کرانه باختری و نوار غزه می‌خواهیم که خشم خود را بر سر اشغالگران بریزند و به شهرک‌نشینان می‌گوییم که ارتش شما به شما دروغ می‌گوید، خانه‌های خود را ترک نکنید، زیرا ما در هر خیابان به دنبال شما می‌گردیم».

 

دقایقی بعد رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که پاسگاه نظامیان رژیم موقت صهیونیستی در «الجلمه» واقع در شمال جنین، هدف تیراندازی قرار گرفته است.

 

پیش از این در شامگاه شنبه، یک شهرک‌نشین صهیونیست دو برادر فلسطینی را در جنوب نابلس، با خودروی شخصی خود زیر گرفت که در پی آن، یکی از این جوانان شهید و یک نفر هم به شدت زخمی شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار