سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان

لایحه بودجه ۱۴۰۲ هفته آینده به مجلس می‌رسد

لایحه بودجه ۱۴۰۲ هفته آینده به مجلس می‌رسد عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه لایحه بودجه ۱۴۰۲ هفته آینده به مجلس می‌رسد، گفت: لایحه بودجه سال بعد یکپارچه بوده و دو مرحله‌ای نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پاسخ به پرسش تسنیم، با بیان اینکه بودجه 1402 یکشنبه هفته آتی به مجلس ارائه خواهد شد، گفت: دلیل تاخیر دو هفته در ارائه بودجه به مجلس این بود که لایحه بر اساس توافق قبلی در چند بخش مجزا آماده شده و قرار بود در دو مرحله به مجلس ارائه می‌شود.

 

وی افزود، در نهایت ان طرح نهایی نشد، چراکه با ایراد قانون اساسی شورای نگهبان مواجه شده و بر این اساس به صورت لایحه یکپارچه به مجلس ارائه می‌شود.

 

به گفته این نماینده مجلس سیاست‌های کلی برنامه هفتم به دولت ابلاغ شده و برنامه ششم توسعه تا پایان سال پابرجاست و به صورت تلفیقی از دو برنامه مورد توجه خواهد بود. قهرا برنامه ششم تمدید خواهد و حداقل 6 ماه برای تصویب برنامه هفتم زمان نیاز است.

 

وی افزود، در خواست مجلس این بود که بودجه مساله محور و منطبق با واقعیت کشور بوده و در کنار تقویت منابع پایدار احکام و تبصره‌ها جدا از جداول ارایه شود. معمولا بخش مهم بودجه تبصره و احکام ان است و گاهی تداخلات قوانین دائمی را تغییر می‌دهد الزام ما در مجلس این بود که تبصره ها جدا به مجلس ارائه شود چراکه به اصلاح ساختار بودجه کمک می‌کند.

 

به گفته میرتاج‌الدینی در دولت جدید دومین بودجه به مجلس ارائه خواهد شد و تصور ما این است کسری تراز عملیاتی بودجه 1402مثل بودجه سال قبل کاهش یابد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار