پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران

ایران امکان شنود فضای سایبری آمریکا را دارد

آزادیخواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با مرزبانی حوزه الکترونیک و فضای مجازی نکاتی را مطرح کردند و عنوان کردند که ما الان این قابلیت را داریم که سیستم فضای سایبری آمریکا را شنود کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 23
کد خبر: ۱۶۴۶
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی گفت: در جلسه امروز ماده ۲ طرح تعالی جمعیت و خانواده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: در این ماده وزارت آموزش و پرورش مکلف شد که دانش‌آموزان را در حوزه مسائل مربوط به سبک زندگی و مسائل اجتماعی و فرزندآوری متناسب با سن آنها آموزش دهد.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهارداشت: طرح صیانت از حقوق فضای مجازی و پیام رسان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگان دستگاه‌های مختلف نقطه نظرات خود را پیرامون آن مطرح کردند اما رأی‌گیری در خصوص این طرح به جلسه بعد موکول شد.


آزادی‌خواه خاطرنشان کرد: در بررسی این طرح نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با مرزبانی حوزه الکترونیک و فضای مجازی نکاتی را مطرح کردند و عنوان کردند که (ما الان این قابلیت را داریم که سیستم فضای سایبری آمریکا را شنود کنیم) و در بحث مرزبانی فضای مجازی نیز اگر در حوزه کاری نیروهای مسلح باشد با توجه به اینکه وظیفه اصلی و ذاتی نیروهای مسلح مرزبانی است، این کار کار زیباتری خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد آمد.


وی افزود: نماینده وزارت ارتباطات مطالبی را مطرح کرد و عنوان کرد ما الان در فضای مجازی مدیریت و کنسول را داریم و هیچ مشکلی در این‌باره نداریم.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهارداشت: در نهایت با توجه به اینکه لازم بود نمایندگان برخی دستگاه‌های دیگر نیز در این جلسه حضور داشته باشند و حضور نداشتند، رأی‌گیری در خصوص طرح مذکور به جلسه بعد موکول شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار