اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه

ایران امکان شنود فضای سایبری آمریکا را دارد

آزادیخواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با مرزبانی حوزه الکترونیک و فضای مجازی نکاتی را مطرح کردند و عنوان کردند که ما الان این قابلیت را داریم که سیستم فضای سایبری آمریکا را شنود کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 23
کد خبر: ۱۶۴۶
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی گفت: در جلسه امروز ماده ۲ طرح تعالی جمعیت و خانواده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: در این ماده وزارت آموزش و پرورش مکلف شد که دانش‌آموزان را در حوزه مسائل مربوط به سبک زندگی و مسائل اجتماعی و فرزندآوری متناسب با سن آنها آموزش دهد.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهارداشت: طرح صیانت از حقوق فضای مجازی و پیام رسان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگان دستگاه‌های مختلف نقطه نظرات خود را پیرامون آن مطرح کردند اما رأی‌گیری در خصوص این طرح به جلسه بعد موکول شد.


آزادی‌خواه خاطرنشان کرد: در بررسی این طرح نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با مرزبانی حوزه الکترونیک و فضای مجازی نکاتی را مطرح کردند و عنوان کردند که (ما الان این قابلیت را داریم که سیستم فضای سایبری آمریکا را شنود کنیم) و در بحث مرزبانی فضای مجازی نیز اگر در حوزه کاری نیروهای مسلح باشد با توجه به اینکه وظیفه اصلی و ذاتی نیروهای مسلح مرزبانی است، این کار کار زیباتری خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد آمد.


وی افزود: نماینده وزارت ارتباطات مطالبی را مطرح کرد و عنوان کرد ما الان در فضای مجازی مدیریت و کنسول را داریم و هیچ مشکلی در این‌باره نداریم.


سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهارداشت: در نهایت با توجه به اینکه لازم بود نمایندگان برخی دستگاه‌های دیگر نیز در این جلسه حضور داشته باشند و حضور نداشتند، رأی‌گیری در خصوص طرح مذکور به جلسه بعد موکول شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار