تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

ایران: احتیاطی درباره حضور اردن در فعالیت‌های منطقه‌ای نداریم

ایران: احتیاطی درباره حضور اردن در فعالیت‌های منطقه‌ای نداریم دستیار وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که ایران هیچ احتیاطی درباره حضور اردن در فعالیت‌های منطقه‌ای ندارد و خواهان بیشتر فعال‌شدن نقش عراق در منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «علی‌رضا عنایتی» دستیار وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی رسانه‌ای تاکید که تهران هیچ‌گونه احتیاط و ابایی از فعالیت‌های منطقه‌ای اردن و همکاری این کشور در پروژه «شام ​​جدید» با عراق ندارد.

 

براساس گزارش خبرگزاری «عمون»، عنایتی در این گفت‌وگو افزود: در مورد حضور عربستان، اردن، کویت، امارات و مصر در فعالیت‌ها، نشست سه جانبه، پیگیری طرح «شرق جدید» و «شام جدید» و پیوند سه‌جانبه در عراق، کوچکترین احتیاطی نداریم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: برخلاف این تصورها، ما شاهد حضور موثر و مفید عراقدر روندهای منطقه‌ای هستیم که منجر به توسعه این کشور شده است. همه ما می‌دانیم که کشور توسعه یافته با شاخص‌های توسعه و پیشرفت‌محور، به دور از تروریسم اداره می‌شود.

 

عنایتی با اشاره به شرکتش در پنج دور گفت‌وگوهای ایران با طرف سعودی طی یکسال و نیم گذشته در بغداد، تاکید کرد که تهران از این گفت‌وگوها ابراز رضایت کرده و بر وضعیت اشراف دارد.

 

وی با اشاره به اینکه ایران نمی‌خواهد نقش هیچ یک از طرف‌های منطقه را کاهش دهد، خاطرنشان کرده که تهران در راستای مدیریت اعتراضات مسالمت‌آمیز قرار دارد اما شورش‌ها از جانب دیگران (طرف‌های خارجی) را تحمل نمی‌کند.

 

روز گذشته «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۰دسامبر) در راس هیاتی سیاسی و برای شرکت در نشست بغداد۲ وارد امان پایتخت اردن شد و در جلسات مرب.ط به این نشست شرکت کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار