نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است

ادعای سازمان تروریستی سنتکام: ایران در حال ساخت پهپادهای پیشرفته‌تر و بزرگتر است

رئیس سازمان تروریستی فرماندهی مرکزی ایالات متحده گفت: زرادخانه پهپادی ایران متشکل از پهپادهای کوچک کوتاه برد تا پهپادهای پیشرفته اطلاعاتی، مراقبت و شناسایی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، ژنرال مایکل اریک کوریلا رئیس سازمان تروریستی فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) روز پنجشنبه به وقت محلی، مدعی شد: زرادخانه پهپادی ایران متشکل از پهپادهای کوچک کوتاه برد تا پهپادهای پیشرفته اطلاعاتی، مراقبت و شناسایی است.

به گزارش نشریه صهیونیستی جروزالم پست، کوریلا در ادامه با طرح این ادعا که ایرانی‌ها در حال ساخت پهپادهای پیشرفته‌تر و بزرگتری هستند که برد پروازی بالاتری دارند و قادر به حمل محموله‌های جنگی هستند، افزود: نگاه ما امروز به این پهپادها همانگونه است که در جنگ‌های عراق و افغانستان به بمب‌های کنار جاده‌ای داشتیم.

این مقام آمریکایی در بخش دیگری از اظهارات خود بر پایبندی آمریکا به تامین امنیت منطقه غرب آسیا اشاره کرد و مدعی شد: تا پیش از این، میزان تعهد و پایبندی آمریکا به تامین امنیت منطقه بر مبنای تعداد نظامیان مستقر آمریکا در کشورهای منطقه سنجیده می‌شد ولی امروز قدرت مشارکت ما باید ملاک سنجش تعهد آمریکا باشد.

وی در ادامه ادعا کرد: ایران کماکان به نقض تحریم‌ها ادامه می‌دهد و ضمن تکثیر تسلیحات، شبکه عوامل نیابتی خود را در منطقه تجهیز می‌کند و دریانوردی در آب‌های بین المللی را مختل و از تروریسم و سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کند.

کوریلا در بخش دیگری از لفاظی‌های خود، مدعی شد: ایران علاوه بر بی ثبات کردن منطقه، امنیت و تجارت جهانی را تهدید می‌کند./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار