جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

سقف ورود و خروج ریال برای هر مسافر اعلام شد

براساس بخشنامه بانک مرکزی، ورود و صدور پول رایج کشور توسط هر مسافر اعم از اتباع ایرانی و خارجی از حداکثر ۵۰۰ هزار تومان به پنج میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره بررسی‌های حقوقی بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به اداره نشر اسکناس و خزانه این بانک اعلام کرد: بازگشت به نامه شماره ۰۱/۲۳۷۳۵۰ مورخ ۱۴۰۱/۹/۲۲ در خصوص بررسی و اظهارنظر راجع به ورود ریال همراه مسافر بیش از سقف مجاز به اطلاع می‌رساند دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر نحوه ورود و خروج ریال همراه «مسافر» موضوع نامه شماره ۰۱/۱۱۹۰۳ مورخ ۱۴۰۱/۱/۲۲ معاون محترم حقوقی و امور مجلس تاکنون مورد تصویب شورای پول و اعتبار قرار نگرفته و قابل استناد نمی‌باشد.

 

علی ایحال حسب مصوبه جلسه یکهزار و دویست و چهل و یکم شورای پول و اعتبار مورخ ۱۳۹۶/۹/۲۱، ورود و صدور پول رایج کشور توسط هر مسافر اعم از اتباع ایرانی و خارجی حداکثر تا مبلغ پنجاه میلیون ریال (۵۰.۰۰۰.۰۰۰) بلامانع است و به موجب تبصره (۵) ماده (۲) مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز «وارد کردن خارج کردن و یا اقدام به خارج کردن وجه رایج ایران بدون رعایت ضوابط تعیینی شورای پول و اعتبار که در حدود اختیارات قانونی این شورا تعیین شده است به شرط احراز علم و عمد در مراجع ذی صلاح با استناد به قرائن و امارات موجود نیز مشمول جریمه تخلف اخیر می‌شود.»

 

بر این اساس، با عنایت به اینکه در مکاتبات گمرک اعلام شده است برخی اتباع خارجی هنگام ورود به کشور حامل مقادیری وجه رایج کشور بیش از میزان مجاز بوده اند عمل ارتکابی در صورت احراز علم و عمد در مراجع ذی صلاح و در صورت تشخیص مراجع یاد شده تخلف بوده و مشمول جریمه مورد اشاره در تبصره مذکور است.

 

بنابراین، طبق این بخشنامه در حال حاضر سقف مجاز ورود و خروج ریال برای هر مسافر پنج میلیون تومان شده، این در حالی است که براساس آخرین اعلام بانک مرکزی، پیش از این، میزان ورود و خروج ریال توسط هر مسافر حداکثر تا ۵۰۰ هزار تومان مجاز بوده است./ ایسنا

 

سقف ورود و خروج ریال برای هر مسافر اعلام شد

ارسال نظر