جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

ایلان ماسک سهام تسلا را نمی‌فروشد

مدیرعامل شرکت آمریکایی تسلا اعلام کرد که برای حدود ۲ سال دیگر سهام این سازنده خودرو‌های برقی را نخواهد فروخت و تأکید کرد که تصمیم وی در مورد بازخرید سهام فروخته شده ممکن است تحت تأثیر شدت رکود اقتصادی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از راشاتودی، ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت آمریکایی تسلا روز پنجشنبه اعلام کرد که برای حدود 2 سال دیگر سهام این سازنده خودروهای برقی را نخواهد فروخت و تأکید کرد که تصمیم وی در مورد بازخرید سهام فروخته شده ممکن است تحت تأثیر شدت رکود اقتصادی باشد.

ماسک در گفتگوی صوتی "توییتر اسپیس" هشدار داد که اقتصاد در سال 2023 در یک "رکود جدی" قرار خواهد گرفت و تقاضا برای کالاهای گران کمتر خواهد شد.

اظهارات او پس از فروش سهام تسلا در هفته جاری میلادی، در بحبوحه نگرانی سرمایه گذاران در مورد کاهش تقاضا برای خودروهای این شرکت و مشغله ذهنی ماسک به دلیل نقش جدیدش به عنوان رئیس توییتر، انجام شد.

وی گفت: شما مطمئناً تعهد من را خواهید داشت که تا، نمی‌دانم، احتمالاً تا دو سال دیگر این سهام را نمی‌فروشم. قطعاً نه در سال آینده تحت هیچ شرایطی و نه احتمالاً سال بعد از آن.

با این حال، این تاجر آمریکایی قبلاً هم قول داده بود که سهام تسلا را نفروشد ولی چندین بار این اقدام را انجام داد. هفته گذشته، ماسک از فروش 3.6 میلیارد دلار دیگر از سهام تسلای خود خبر داد که مجموع فروش سهام خود را از نوامبر 2021 به حدود 40 میلیارد دلار رساند.

به گفته ماسک، هیئت مدیره تسلا برای خرید مجدد سهام مختار هستند، اما این به مقیاس یک رکود مورد انتظار بستگی دارد.

پس از اینکه تسلا شروع به ارائه تخفیف‌های شدید 7500 دلاری به مصرف کنندگان آمریکایی کرد و نگرانی سرمایه گذاران را در مورد کاهش تقاضا در بحبوحه رکود اقتصاد افزایش داد، سهام این خودروساز در روز پنجشنبه 9 درصد سقوط کرد.

سرمایه گذاران گفته اند که تصاحب 44 میلیارد دلاری توییتر توسط ماسک در ماه اکتبر به این سازنده خودروهای الکتریکی آسیب رسانده است. سهام تسلا در سال جاری تاکنون 60 درصد سقوط کرده است./ تسنیم

ارسال نظر