دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تظاهرات ضدصهیونیستی مردم در مغرب

تظاهرات ضدصهیونیستی مردم در مغرب صدها نفر از فعالان و مردم مغرب با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور، علیه رژیم رژیم صهیونیستی شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۲۶۹
تظاهرات ضدصهیونیستی مردم در مغرب

به گزارش راهبرد معاصر،‌ صدها نفر از فعالان و مردم مغرب شنبه شب در ۳۰ شهر این کشور تظاهراتی برگزار و به توافق سازش امضا شده بین مغرب و تل‌آویو در روز ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰، اعتراض کردند.

 

این تظاهرات بنابه دعوت ائتلاف تشکل‌ها و گروه‌های حامی فلسطین تحت عنوان (الجبهة المغربیة لدعم فلسطین و ضد التطبیع) که شامل ۱۵ تشکل سیاسی، سندیکا و مرکز حقوقی است، برگزار شد.

 

این تظاهرات‌ها با مشارکت فعالان سیاسی و حقوقی از جریان‌های چپ‌گرا و اسلامی در شهرهای کازابلانکا، وجده، مکناس، طنجه، العرائش، الخمیسات، فاس، أکادیر، خریبکه، أبی الجعد، بنی ملال، المحمدیه، القنیطره، أزرو و أزمور برگزار شد.

 

به نوشته وبگاه «العربی الجدید»، در رباط پایتخت مغرب نیز مخالفان سازش با رژیم صهیونیستی تظاهراتی در مقابل مقر پارلمان برگزار کرده و شعارهایی به نشانه همبستگی با فلسطین و علیه سازش با این رژیم سر دادند.

 

تظاهرات‌کنندگان پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن‌ها نوشته شده بود «فلسطین امانت است و سازش خیانت»، «مبارزه تا نابودی سازش ادامه دارد».

 

معترضان مغربی همچنین پرچم رژیم صهیونیستی را در مقابل پارلمان رباط به آتش کشیدند.

 

در همین ارتباط «الطیب مضماض» هماهنگ‌کننده «جبهة المغربیة لدعم فلسطین و ضد التطبیع» گفت که برگزاری این اعتراضات در ۳۰ شهر حاوی این پیام است که تمامی مناطق و شرهای مغرب همگی مخالف سازش با رژیم صهیونیستی هستند.

 

مغرب و رژیم صهیونیستی ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰ تحت نظارت آمریکا توافقی در خصوص ازسرگیری روابط و سازش با این رژیم را امضا کردند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده