پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

رئیس سازمان بسیج: با تفکر فرهنگی بسیج می‌توان در مقابل قدرت مسموم دشمن ایستادگی کرد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با حمایت قاطع از ‌ایده‌های فرهنگی بسیج‌یان گفت: با تفکر فرهنگی بسیج می‌توان در مقابل قدرت مسموم دشمن ایستادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار غلامرضا سلیمانی صبح امروز در جلسه جهاد فرهنگی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی است و بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی و نظام سیاسی بر آمده از انقلاب است بنابراین جمهوری اسلامی ایران موهبت الهی است و خدای متعال جمهوری اسلامی را به ملت ایران ارزانی داشته است.

 

وی با بیان اینکه پیروزی در دوران مقدس به وسیله سلاح و قدرت نظامی محقق نشد، افزود: ظرفیت ناشناخته فرهنگی در درون ملت ایران وجود دارد که هیچ قدرتی نمی‌تواند با آن مقابله و مبارزه کند که همین سبب رشد قدرت نرم و فرهنگی شده است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: ظرفیت‌های فرهنگی مهمترین دستاوردهای کشور محسوب می‌شود و باید از ظرفیت‌های فرهنگی در همه امور استفاده شود چرا که اگر ظرفیت های فرهنگی جدی گرفته نشود توطئه و نقشه‌های دشمن رخنه پیدا خواهد کرد و به همین سبب لازم است قدرت فرهنگی گسترش یابد.

 

سلیمانی گفت: امروز فضای رسانه‌ای دشمن برای تزلزل ایمان جوانان و عفت جامعه ما بسیار گسترش یافته و از جهت جنگ نرم متمرکز موارد فرهنگی و اجتماهی شده بنابراین با تفکر فرهنگی بسیج می‌توان در مقابل قدرت مسموم دشمن ایستادگی کرد.

 

وی بیان کرد: بسیج یک نیروی مردمی با ایمان است و استفاده از ظرفیت‌های مرومی به ویژه جوانان مومن و با ایمان در پیشبرد اهداف بسیج موثر خواهد بود و ما نیز در مجموعه بسیج وظیفه داریم از ماموریت‌های فرهنگی و ایده‌های فرهنگی بسیج پشتیبانی کنیم چرا که مهمترین ظرفیت شجره طیبه الهی بسیج است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه فرهنگ اردبیل برگفته از فرهنگ عاشوراست، افزود: اردبیل به ظرفیت عمیق و اعتلا یافته مکتب عاشورا و مکتب امامت و ولایت معروف است و دروان دفاع مقدس استان اردبیل و انقلاب اسلامی ایران نقش مهمی داشته است که قیام خونین نیارق جزو همین اقدامات ارزنده ملت غیور و عاشورایی استان اردبیل است.

 

وی اظهار کرد: قیام خونین نیارق یک حادثه مهم در کشور است و انتظار می‌رود برنامه‌های یادواره این قیام در رسانه ملی به شایستگی منعکس شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده