آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار + جزئیات حقوق آذر ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری واریز شد آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو + زمان قرعه کشی لبنیات از این تاریخ ارزان می‌شود + جزئیات تغییر قیمت برخی اقلام لبنی فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد اعتبار جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار دهک‌های درآمدی میانی آمارهای عجیب از صادرات میلیون ها دلار کالای اساسی بدون برگشت ارز موقتا ترمز واردات گوشی لوکس از مسیر مسافری کشیده شد بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اصفهان را تعطیل کرد

ذخیره گوشت مرغ برای عید نوروز و ماه رمضان

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: برنامه‌های لازم جهت تولید و ذخیره‌سازی گوشت مرغ و رفع نیاز مردم در روزهای پایانی سال، آغاز سال جدید و ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 05
کد خبر: ۱۶۶۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین دماوندی‌نژاد در ارتباط با وضعیت عرضه و تقاضای گوشت مرغ در کشور و تنظیم بازار مرغ در ایام پیک مصرف روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید که همزمان با ماه مبارک رمضان خواهد بود، گفت: قطعا مباحث مربوط به گوشت مرغ و تخم مرغ در بازار به عنوان کالاهای اساسی همواره مورد توجه و اهمیت مردم و دولتمردان قرار دارد. در حالی که حدود ۹ ماه از اجرای طرح عظیم اصلاح ساختاری اقتصادی در بخش کشاورزی و بخصوص در زیربخش طیور می‌گذرد و بزرگی این طرح در ابتدا نگرانی‌هایی را در مورد وارد آمدن آسیب‌های جبران‌ناپذیری به بخش کشاورزی ایجاد کرده بود، خوشحالیم اعلام کنیم با تلاشی که در همه عرصه‌ها در کشور به خصوص در وزارت جهادکشاورزی صورت گرفت، این امر در ۳۲ استان مدیریت شد.

 

وی افزود: برنامه‌های لازم جهت تولید و ذخیره‌سازی و رفع نیاز مردم صورت گرفته است و به اندازه‌ای در شرایط مطلوب به سر می‌بریم که حتی امکان صادرات تولیدات بخش طیور اعم از گوشت و تخم‌مرغ از استان آذربایجان شرقی مهیاست.

 

دماوندی‌نژاد در ارتباط با تسهیلات و حمایت از مرغداران و نوسازی واحدهای دامی سنتی گفت: در ارتباط با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها مقرر بود مبلغ ۲۰ همت تسهیلات بانکی در اختیار این بخش قرار گیرد، بخشی از این تسهیلات دریافت شده و بخش دیگری نیز در حال دریافت است.

 

وی ادامه داد: بخش دیگر نیز تسهیلات برنامه‌ای است که برای بهبود اماکن تولیدی مدنظر قرار گرفته است. در این بخش عقب‌افتادگی‌هایی وجود دارد که هم برای این استان و هم کل کشور در برنامه بودجه هفتم با عزم جدی در خصوص ارتقای سطح تسهیلات بهسازی و نوسازی واحدهای دامی اقدام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار