آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

عدم واریز یارانه شب گذشته برای برخی شهروندان به علت آغاز حذف پردرآمد‌ها بود؟

یارانه تیر ماه در حالی شب گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شد که برخی آن را دریافت نکردند؛ جریانی که احتمال حذف یارانه‌بگیران را براساس تکلیف قانون بودجه تقویت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکصد و یکمین یارانه نقدی ساعت ۲۴ روز گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شد، اما آنچه امروز برخی یارانه‌بگیران اعلام کردند از این حکایت داشت که "یارانه آن‌ها به حساب‌شان واریز نشده است".

 

گرچه پیگیری‌ها از سازمان هدفمندی یارانه‌ها در رابطه چرایی عدم واریز یارانه برخی خانوار‌ها تاکنون با توضیحی همراه نبوده و مسئولان هیچ پاسخی در این باره نداده‌اند، اما به هر صورت می‌تواند از تکلیف دولت برای غربالگری یارانه‌بگیران نشأت گرفته باشد.

 

​طبق قانون بودجه و آنچه در تبصره هدفمندی آمده، دولت مکلف شده برای سال جاری سه دهک بالای درآمدی را از دریافت یارانه حذف کند. آیین‌نامه این تبصره در روز‌های گذشته در هیئت دولت به تصویب رسید و در دستور کار قرار گرفت.

 

البته مشخص نیست که عدم واریز یارانه برخی گروه‌ها دقیقا به چه دلیلی بوده و ممکن است اختلال در حساب یا روند پرداخت، عامل آن باشد، ولی در هر صورت شروع حذف یارانه‌بگیران بسیار محتمل خواهد بود.

 

در حال حاضر حدود ۷۸ میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می‌کنند و طی سال‌های گذشته همواره در قانون بودجه، دولت مکلف به حذف دهک‌های بالای درآمدی بوده است، اما خود به صراحت اعلام کرده بود توانایی اطلاعاتی لازم را برای این موضوع ندارد و حتی در سال گذشته هیچ یارانه‌بگیری را حذف نکرده است.

 

این در حالی است در حدود سه سال پیش اقدام به حذف یارانه‌بگیران کرد که طی آن حدود چهار میلیون نفر را کنار گذاشت که با توجه به خطا‌هایی که در شناسایی وجود داشت حدود ۹۰۰ هزار نفر بار دیگر به لیست یارانه‌بگیران برگشتند.

 

به هر حال باید منتظر بود و دید که دولت چه برنامه‌ای را برای غربالگری یارانه‌بگیران در سال جدید در دستور کار قرار داده تا شفاف‌سازی کند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار