سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

محسن رضایی: جبهه مقاومت یک نهضت بین‌المللی است

معاون اقتصادی رییس جمهور لشکر فاطمیون را لشکر مخلص خدا دانست و گفت:‌ جبهه مقاومت یک نهضت بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی شنبه شب در مراسم گرامیداشت شهدای لشکر فاطمیون در برج میلاد تهران تصریح کرد: جبهه مقاومت یک جبهه ضدصهیونیسم، ضدتروریسم و ضد تجاوزگری است که با حضور برادران ایرانی، عراقی، لبنانی، یمنی، افغانستانی و سایر کشورهای اسلامی به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی شکل گرفت.

 

وی افزود: ماموریت اصلی جبهه مقاومت سرنگونی داعش که بدست شیطان بزرگ جهان آمریکا شکل گرفت، بود و به این هدف بزرگ نیز دست یافت.

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی ادامه داد: رزمندگان لشکر فاطمیون این افتخار را داشتند که جزو اولین رزمندگان جبهه مقاومت باشند که در این نهضت بین المللی شرکت کردند.

 

وی با بیان اینکه آمریکا و اسراییل تلاش دارند از شکل گیری حکومت صالحان جلوگیری کنند، گفت: انقلاب اسلامی درست شده تا عمل صالح را گسترش دهد و جامعه صالح ایجاد شود اما دشمن با اقدامات خود تلاش دارد به این حکومت صالح آسیب برساند.

 

معاون رییس جمهور با بیان اینکه لشکر فاطمیون لشکر مخلص خداست، افزود: رزمندگان لشکر فاطمیون در راه خدا و اسلام ناب محمدی با فرماندهی شهید سردار قاسم سلیمانی افتخار جهان اسلام قیام کردند و بدترین جنایتکاران جهان را شکست دادند.

 

وی با بیان اینکه پیوند ایران و افغانستان بسیار عمیق بوده است، گفت: در اوایل جنگ تحمیلی وقتی که اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان حمله کرد، حضرت امام(ره) دستور دفاع از خاک این کشور را صادر کردند، از همین رو دو ملت همسایه افغانستان و ایران پیوندی عمقی دارند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار