کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

کار کثیف صهیونیست‌ها با قهوه‌خانه یک فلسطینی

عوامل صهیونیست با پشتیبانی نظامیان، قهوه‌خانه یک فلسطینی را در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ تخریب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، تنش و تقابل میان فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها روز به روز از کرانه باختری به مناطق ۱۹۴۸ سرایت می‌کند و در آخرین مورد عوامل رژیم صهیونیستی با بولدوزر به جان قهوه‌خانه یک فلسطینی افتاده و آن را روی وسایلش آوار کردند.

به نوشته القدس العربی، بهانه شهرداری شهرک «مجد الکروم» در منطقه «الجلیل» این بود که قهوه‌خانه مجوز ساخت ندارد، آن هم قهوه‌خانه‌ای که بیش از ۳۰ سال قدمت داشت. این مسأله بارها در خصوص دیگر خانه‌ها و اماکن کسب و کار فلسطینی‌ها در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ رخ داده و منجر به آواره شدن آن‌ها شده است.

در این مورد، صبح امروز بولدوزرها وارد منطقه «مجد الکروم» شدند و در مقابل قهوه‌خانه «وکافتیریا» توقف کردند و در حالی که نظامیان با سلاح‌های خود مانع نزدیک شدن افراد می‌شدند، عوامل شهرداری کار خود را آغاز کرده و سقف قهوه‌خانه را بدون اینکه اجازه خارج شدن وسائل داخل آن را بدهند، روی آن آوار کردند.

«محمد شکیب مناع» مالک این قهوه‌خانه به وبسایت «پانیت» گفت: «صبح وقتی برای بازکردن قهوه‌خانه رفتم دیدم تخریبش کرده‌اند، حاصل همه عمرم به باد رفت؛ حتی وسایل را خارج نکرده بودند و سقف روی وسائل و غذاها و لوازم برقی افتاده بود».

 

طبق این گزارش، شهرک‌های فلسطینی‌نشین بارها شاهد این اتفاق بوده و به بهانه نداشتن جواز ساخت، خانه و مغازه خود را از دست داده‌اند؛ این در حالی است که فلسطینی‌ها به ندرت موفق به کسب جواز ساخت از سوی شهرداری‌های رژیم صهیونیستی می‌شوند.

تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها به خصوص در منطقه «نقب» در جنوب فلسطین اشغالی به شکل روزانه اتفاق می‌افتد تا صهیونیست‌ها زمین بیشتری برای ساخت و ساز به دست آورند و فلسطینی‌های بیشتری طعم آوارگی را بچشند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار