رایزنی گروسی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ایران پوتین به پزشکیان: سلام من را به رهبر انقلاب برسانید نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه حمله موشکی و پهپادی یمن به اسرائیل عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد

واکنش وزارت خارجه آمریکا به توقیف کشتی قاچاقچیان توسط سپاه

وزارت خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه (امروز) با صدور بیانیه‌ای از توقیف یک کشتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس ابراز ناخرسندی کرد و مدعی شد که ایران در حال آزار کشتی‌هایی است که از تنگه هرمز عبور می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه (امروز) با صدور بیانیه‌ای از توقیف یک کشتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس ابراز ناخرسندی کرد و مدعی شد که ایران در حال آزار کشتی‌هایی است که از تنگه هرمز عبور می‌کنند.

 

 به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «ان‌بی‌سی»، در بخشی از این بیانیه آمده است که آمریکا «ادامه آزار کشتی‌ها و ایجاد اخلال در عبور امن از داخل و اطراف تنگه هرمز توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را قویا محکوم می‌کند.»

 

این بیانیه می‌افزاید: «ایران باید این فعالیت‌های غیرقانونی را متوقف کرده و فورا کشتی و خدمه‌ای را که بر اساس گزارش‌ها توقیف شده‌اند، آزاد کند. ما به همکاری نزدیک با متحدان و شرکای خود برای اطمینان از اینکه تاکتیک‌های باج‌خواهی و فعالیت‌های شرارت‌بار ایران دیگر امنیت دریانوردی و تجارت جهانی را مختل نکند، ادامه می‌دهیم.»

 

سپاه پاسداران امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد یک کشتی خارجی حامل سوخت قاچاق را در نزدیکی جزیره «لارک» توقیف کرده است. در بخشی از بیانیه سپاه آمده است: «این کشتی که ظرفیت حمل ۲ میلیون لیتر سوخت را دارد با ۱۲ خدمه خارجی در حال عزیمت برای تحویل سوخت قاچاق دریافتی از لنج‌های ایرانی به کشتی‌های بیگانه در مناطق دورتر بود که با هوشمندی رزمندگان نیروی دریایی سپاه ناکام ماند.»

 

دفاع آمریکا از قاچاقچیان سوخت در حالی صورت می‌گیرد که واشنگتن در هفته‌های گذشته با اعزام چند هزار نیرو، یک ناو هواپیمابر و چند بمب‌افکن به منطقه، به افزایش تنش‌ها دامن زده است. همزمان، انگلیس یک نفتکش حامل نفت ایران را به بهانه مقابله با نقض تحریم‌های سوریه، در نزدیکی منطقه «جبل طارق» توقیف کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده