انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

واکنش نیکزاد به اظهارات میرکاظمی

واکنش نیکزاد به اظهارات میرکاظمی نایب رئیس مجلس با اشاره به اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره تخصیص ۱۰۰ درصدی بودجه، گفت: اعتبارات عمرانی استانی ۱۲ و ملی ۶ درصد تخصیص یافته ، ضروریست دولت درباره این تخصیص‌ها اطلاع رسانی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 20 دی ماه) قوه مقننه با اشاره به اظهارات مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اینکه بدون هیچگونه کسری بودجه ای، 100 درصد منابع محقق شده است، خطاب به رئیس و کمیسیون برنامه و بودجه، گفت: مستحضر باشند که اگر چنین اتفاقی افتاده در واقع باید 9 دوازدهم منابع و مصارف محقق می‌شد، به طوری که باید 9 دوازدهم مصارف جاری و عمرانی پرداخت می شد.

 

وی بیان کرد: از آقای حاجی بابایی رئیس کمیسوین برنامه و بودجه می‌خواهم این موضوع پیگیری شود، چرا که تاکنون اعتبارات عمرانی استانی 12 درصد و اعتبارات ملی 6 درصد تخصیص یافته است، لذا خواهش من این است آقای حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور این موضوع را پیگیری و دولت در زمینه تخصیص اعتبارات ملی و استانی اطلاع رسانی دقیقی داشته باشد.

 

 مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه پس از جلسه روز یکشنبه (18 دی ماه) خود با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در زمینه برخی اظهارات درباره کسری بودجه سال 1401 گفته بود که دراین روز ما گزارشی را به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در زمینه عملکرد 9 ماهه و پیش‌بینی منابع و مصارف بودجه تا پایان سال ارائه کردیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: به لطف خدا میزان درآمد و مصارف ما تقریبا منطبق با بودجه است و پیش‌بینی ما این است که نزدیک به 100 درصد منابع ما محقق شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار