اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول

اعلام جزییات عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا

اعلام جزییات عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا صادقی ضمن تشریح شرایط و زمان عرضه ۲۱ هزار و ۱۴۰ دستگاه خودروی وارداتی در بورس کالا عنوان کرد: قیمت پایه زمانی که عرضه خودرو‌ها توسط عرضه‌کننده اعلام شودمی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سازمان بورس، پس از پنج سال ممنوعیت واردات خودرو خاتمه یافت و پس از تصمیم هیأت دولت در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با قید شروطی، ۲۱ هزار و ۱۴۰ دستگاه خودرو وارد کشور و در بورس کالا عرضه خواهند شد.

در همین راستا علیرضا صادقی در گفت‌وگوی رادیویی با اشاره به پذیرش‌های صورت گرفته در ارتباط با خودروهای وارداتی در بورس کالا، اظهار کرد: در جلسه اخیر هیأت پذیرش بورس کالا، پذیرش ۲۱ هزار و ۱۴۰ دستگاه خودروی وارداتی از دو شرکت چانگان چین و کیای کره در دستور کار قرار گرفت و تأیید شد.

وی ادامه داد: ۱۹ هزار دستگاه از مجموع خودروهای یادشده به شرکت چانگان چین تعلق دارد که توسط شرکت سایپا عرضه خواهد شد و مابقی به ۹ مدل خودرو از شرکت کیای کره جنوبی اختصاص دارد.

صادقی افزود: تمامی این خودروها توسط هیأت پذیرش شرکت بورس کالای ایران پذیرش شده و بورس کالا آمادگی عرضه آنها را دارد که لازم است نخست اقدامات لازم در ارتباط با ترخیص کالا و موضوعات گمرکی انجام پذیرد.

رئیس اداره نظارت بر بازار بورس‌های کالایی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه همه ۲۱ هزار و ۱۴۰ دستگاه خودرو به صورت یکجا و در یک زمان در بورس کالا عرضه خواهند شد، تصریح کرد: در ارتباط با این خودروها، همان محدودیت‌های پیشین خرید خودرو از بورس کالا پابرجاست؛ به بیان دیگر، همچنان هر کد ملی قادر به درخواست سفارش یک خودرو است و محدودیت سابقه خرید از سال ۱۳۹۸ که توسط وزارت صمت اعلام شد نیز به قوت خود باقی است.

وی با اشاره به اینکه کشف قیمت بر اساس مدل حراج خواهد بود، عنوان کرد: قیمت، بر اساس قیمت پایه‌ای که عرضه‌کننده اعلام می‌کند در مکانیزم حراج تعیین می‌شود و خودروها در قالب رقابت به فروش می‌روند. به بیانی دیگر، خریداران قیمت‌های خود را از طریق کارگزار در سامانه معاملات وارد می‌کنند و از طریق مکانیزم حراج، قیمت کشف می‌شود.

صادقی با بیان اینکه هنوز قیمت پایه‌ای برای این خودروها اعلام نشده است، اذعان کرد: قیمت پایه در زمانی که عرضه خودروها توسط عرضه‌کننده اعلام شود، مشخص و منتشر خواهد شد.

رئیس اداره نظارت بر بازار بورس‌های کالایی سازمان بورس با تاکید بر اینکه هیچ مانعی از سمت بورس کالا یا سازمان بورس برای عرضه خودروهای یادشده در بورس کالا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: پذیرش خودروها در بورس کالا انجام شده و با اعلام عرضه‌کننده‌ها، خودروها در بورس کالا عرضه خواهند شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار