تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین

میرزاده: برخی مدارس غیردولتی در انباری و آشپزخانه کلاس تشکیل می‌دهند

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: به خانه‌های مسکونی مجوز مدارس غیردولتی داده شده است. برخی در انباری و آشپزخانه کلاس تشکیل می‌دهند که باید بسته شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، میرحمایت میرزاده،سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در برنامه پرسشگر اظهار کرد: نظام آموزشی ما تئوری‌محور است و برای چنین نظام آموزشی، مهارت آموزی اهمیت ندارد و تا زمانی که سایه شوم کنکور وجود دارد کاری نمی‌توان از پیش برد.

 

وی به تبلیغات موسسات کنکوری در رسانه انتقاد کرد و گفت : باید مدرک گرایی به مهارت گرایی تغییر کند. لزوما مدرک گرایی برای دانش آموزان، شغل نخواهد شد.

 

وی افزود: کشور به مهارت نیاز دارد، ملاک در استخدام ها باید مهارت باشد و نه مدرک. هنرستان های غیردولتی نیز عمدتا رشته های حسابداری و کامپیوتر دارند و برای رشته های دیگر که هزینه بر هستند کمتر فضا مهیاست.

 

میرزاده با بیان اینکه یک علت وجود صندلی خالی در مدارس غیردولتی و بویژه هنرستان های غیردولتی این است که مردم پول ندارند و هزینه آن بالاست، گفت: اتفاقا فرهنگ کشور ما ضدبخش غیردولتی نیست. تسهیلات و امکانات لازم برای بخش غیردولتی دیده شده به شرط آنکه اشتغال زایی کند. قرار نیست بخش دولتی پول بگیرد ولی ضمانتی برای استفاده بهینه از آن نداشته باشد.

 

وی با اشاره به مشکلات مالی آموزش و پرورش ادامه داد: دولت تا آخر سال97، 10هزار میلیارد تومان به فرهنگیان بدهکار است که اگر تسویه نشود تا آخر سال جاری به 40 هزار میلیارد تومان هم میرسد.

 

وی با اشاره به تصویب قانون دائمی شدن تاسیس مدارس غیردولتی گفت: خیلی جاها مجوز تکراری و در جای نادرست صادر شده است و به همین‌ علت نباید خیلی نگران ظرفیت خالی در مدارس غیردولتی باشیم.

 

وی با بیان اینکه دولت تسهیلات و کمک هایی به مدارس غیردولتی هم میکند گفت : متاسفانه به خانه های مسکونی مجوز مدارس غیردولتی داده شده است. برخی در انباری و اشپزخانه کلاس تشکیل میدهند که باید بسته شود، به کسی که مکان ندارد نباید مجوز بدهیم. به انباری و پشت بام و آشپزخانه نباید مجوز تشکیل کلاس بدهیم. برخی بچه های ما زندانی شده اند، کلاس پنجره ندارد، پارتیشن بندی است. خانواده ها بروند کلاس های درس فرزندشان را ببینند. جایی که استاندارد نیست نباید کلاس درس بشود.

 


وی در واکنش به یک نمونه شهریه 25 میلیونی؟ یک مدرسه غیردولتی گفت: کجای دنیا فوق برنامه از اصل برنامه جلو می افتد؟ گاهی انجمن اولیا و مربیان درست عمل نمیکنند. هیچ کدام از این برنامه ها لزوما در روند آموزش تاثیر مثبت ندارد. هتل باز نکرده ایم، مدرسه باز کرده ایم.

 

میرزاده ادامه داد: موسسی که مدرسه باز میکند بداند قانون فقط بند اول یعنی شهریه مصوب را قبول دارد و بندهای بعدی را انجمن اولیا و مربیان تعیین میکند و آن هم بعد اول مهر، باید برنامه ها را تصویب کند و بعد پول را بگیرد. بایدمدارس ما بند اول را دریافت و مابقی را به جلسه اولیا و مربیان واگذار کنند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار