سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

تعطیلی پنجشنبه در گیلان

استاندار گیلان اعلام کرد : بدلیل صرفه‌جویی در مصرف گاز روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه تعطیل اعلام می شود اما از شنبه پیش رو شرایط به حالت عادی باز خواهد گشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر اسدالله عباسی در ششمین قرارگاه جهادی برق وگاز، ضمن قدردانی از همکاری مردم در صرفه جویی مصرف گاز افزود: توانستیم از طریق قرارگاه جهادی مدیریت هوشمندانه‌ای داشته باشیم تا خانواده‌ها دچار مشکل نشوند.

وی عنوان کرد: در روزهای اخیر ناچار بودیم برخی صنایع را تعطیل کنیم اما با توجه به صرفه جویی که اتفاق افتاده از فردا بسیاری از خطوط که تعطیل شده بودند دوباره راه اندازی می شوند.

استاندار گیلان با بیان اینکه از فردا بسیاری از جایگاه های سی.ان. جی ها بازگشایی می شوند، گفت:پنج شنبه را تعطیل اعلام کردیم تا در ۲ روز پنجشنبه و جمعه صرفه جویی بیشتری صورت بگیرد و از شنبه ادارات و مراکز آموزشی فعالیت عادی خود را طبق روال همیشه آغاز می کنند.

عباسی افزود:خوشبختانه، صرفه جویی در استان گیلان منجر شد که استان های همجوار نیز در خصوص گاز کمتر دچار مشکل شوند.

ششمین قرارگاه جهادی برق و گاز گیلان به ریاست استاندار گیلان برگزار شد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار