دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

توقف ارسال تانک‌های آمریکایی برای اوکراین

وزیر دفاع آمریکا روز جمعه خبر داد که در حال حاضر هیچ اعلام جدیدی درباره ارسال تانک به اوکراین وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «لوید آستین»‌ وزیر دفاع آمریکا روز جمعه گفت واشنگتن به دنبال آن است که از توانایی اوکراین در مقابله موفق با حملات روسیه اطمینان حاصل کند.

 

وی در ادامه سخنانش گفت: «هدف ما افزایش توانایی اوکراین در کوتاه مدت بوده به همین دلیل اقدام به تامین خودروهای زرهی بردلی برای اوکراین کردیم».

 

آستین اضافه کرد: «نیروهای اوکراینی در حال آموزش‌ برای استفاده از خودروهای زرهی بردلی آمریکایی در میدان نبرد هستند».

 

وزیر دفاع آمریکا افزود: «در حال حاضر هیچ اعلام جدیدی در خصوص ارسال تانک به اوکراین غیر از آنهایی که از لهستان و دیگر کشورها دریافت کرده، نداریم».

 

وی ادامه داد: «کمک‌های نظامی به اوکراین از یک مسیر انجام نمی‌شود بلکه از مسیرهای مختلفی صورت می‌گیرد که با هماهنگی شرکا انجام می‌شود».

 

این در حالی است که وزیر دفاع آلمان که به تازگی به این سمت منصوب شده است در اولین اظهارات خود بر دفاع از اوکراین تاکید کرد و گفت: از حمایت از اوکراین کوتاه نخواهیم آمد.

 

«بوریس پیستوریوس» که به صورت غیرمنتظره بعد از استعفای «کریستین لامبرشت» جایگزین او شده است افزود: اولویت در ارسال سلاح به اوکراین سامانه دفاع هوایی است.

 

وی درباره ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین نیز گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم زمان تصمیم گیری درباره ارسال این تانکها را تعیین کنیم. اما این اشتباه است که می‌گویند برلین از ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین جلوگیری می‌کند.

 

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز جمعه درباره امکان ارسال تسلیحات بیشتر توسط کشورهای ناتو به کی‌یف گفت: «ارسال تانک هم چیزی را به طور اساسی در عرصه میدانی تغییر نخواهند داد، بلکه فقط مشکلاتی را برای اوکراین ایجاد خواهند کرد»./ فارس

ارسال نظر