مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

هواشناسی/ورود سامانه بارشی جدید از جنوب کشور

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از امشب وارد کشور می‌شود و فعالیت آن تا جمعه در برخی استان ها ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان گفت: سامانه بارشی که از سمت جنوب به کشور وارد شده امشب در جنوب استان‌های بوشهر و فارس و جنوب غربی هرمزگان، سه‌شنبه كهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس،‌ چهارشنبه كهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، نیمه غربی استان‌های هرمزگان و كرمان،‌ پنج‌شنبه هرمزگان، نیمه غربی كرمان، جنوب استان‌های فارس و بوشهر و جمعه در نیمه غربی كرمان فعالیت می کند.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی، این سامانه بارش باران، گاهی رعدوبرق، وزش باد و رخداد مه و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف به همراه دارد که اثرات مخاطره آمیزی همچون کاهش دید، لغزندگی جاده ها، احتمال اختلال در تردد، احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، احتمال خسارت به صنعت کشاورزی و احتمال افت فشار گاز و قطعی برق را در پی دارد.

او می گوید: سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرها، به همراه داشتن تجهیزات کافی در هنگام مسافرت با خودرو، اخذ تمهیدات لازم در صنعت کشاورزی برای جلوگیری از خسارات، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و مدیریت در مصرف منابع انرژی به‌ویژه گاز و برق توصیه کرده است.

او گفت: آلودگی هوا تا پایان هفته در کلان شهرها ادامه دارد و شاخص آلاینده های پایتخت در حد نارنجی قرار دارد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر