مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران عراقچی: باید مطمئن شویم آمریکا دوباره در میانه مذاکرات ما را هدف حمله قرار نمی‌دهد دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد

هشدار سازمان ملل بابت خطر رکود ‌در ‌آلمان، ایتالیا و بریتانیا‌

سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که آلمان، ایتالیا و بریتانیا در سال 2023 میلادی با خطر رکود اقتصادی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 26
کد خبر: ۱۷۰۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آلمان، ایتالیا و انگلیس در سال جاری همچنان با خطر ​​رکود متوسط ناشی از تورم مواجه هستند.

 

این در گزارش روز چهارشنبه سازمان ملل متحد در مورد «وضعیت اقتصادی و چشم انداز در جهان» امروز چهارشنبه آمده است.

 

در این گزارش آمده است: بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا و بریتانیا همچنان با خطر رکود متوسط ​​در سال جاری مواجه هستند، زیرا مصرف کنندگان و مشاغل با رشد سریع قیمت‌ها، نرخ بهره بالاتر و افزایش عدم اطمینان مواجه هستند.

 

سازمان ملل افزود که به لطف فصل زمستان ملایم تر از حد معمول همیشگی، افزایش عرضه LNG و موفقیت در کاهش تقاضای انرژی، این منطقه از بدترین سناریوی کمبود انرژی در مقیاس بزرگ و اختلالات صنعتی در امان خواهد بود.

 

در پایان این گزارش آمده است: بحران کنونی، رشد اقتصادی را تضعیف می‌کند، در زمانی که چندین اقتصاد اروپایی هنوز سطح تولید قبل از کووید-۱۹ خود را به دست نیاورده‌اند.

 

در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۲، تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا ۲.۶ درصد بیشتر از سطح قبل از همه گیری بود؛ اما در بریتانیا ۰.۴ درصد و در اسپانیا ۲ درصد کاهش یافت.

 

غرب به دلیل عملیات نظامی در اوکراین، فشار تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کرده است، اما این تحریم‌ها عواقب سختی بر تحمیل‌کنندگان داشت، زیرا منجر به افزایش قیمت برق، سوخت و مواد غذایی در اروپا و ایالات متحده شد.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز پیشتر اعلام کرد که سیاست مهار و تضعیف روسیه یک استراتژی بلندمدت برای غرب است و تحریم‌ها ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهان وارد کرد.

 

پوتین تاکید کرد که هدف اصلی غرب بدتر کردن زندگی میلیون‌ها انسان است؛ اما روسیه قادر به مقابله و حل همه مشکلاتی است که غرب برای آن ایجاد می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار